Volg ons: Facebook Twitter

  De lucht in!

  De kop is er af! Het jaar 2014 is begonnen. Ook voor Naar De Film Met Rob. En hoe!

  Met een prachtige film van de gebroeders Coen. Inside Llewyn Davis. Als je hem niet al met mij hebt gezien, ga hem kijken! Niet voor niets hebben 60 Amerikaanse toprecensenten deze film uitgekozen als de beste van 2013. Ook de regie, het scenario en de mannelijke hoofdrolspeler vonden zij het beste van het afgelopen jaar. Slechts voor de vrouwelijke hoofdrolspeelster ging de hoogste waardering naar een ander: naar Cate Blanchett in Blue Jasmine. Wat mij betreft krijgt trouwens hoofdrolspeler Oscar Isaac voor Inside Llewyn Davis straks ook nog een Oscar. Een Oscar voor Oscar! 

  Het was niet alleen een genoegen van deze film te genieten, het was ook weer geweldig gezellig in Dakota.

  En nu kijken we uit naar de volgende film. Dat wordt Gravity. Samen met Sandra Bullock en George Clooney gaan we de lucht in! Nou ja, de ruimte rond de aarde. In een superspektakel gefilmd in 3D beleven we met die twee topacteurs een ware heelalbelevenis. En wij behoeven daarvoor geen ruimtepakken aan te trekken – een 3D-brilletje opzetten volstaat!

  Tot 21 januari om 15.30 uur in Dakota,


  Rob Lubbersen
  Naar de film met Rob


  Kijk HIER voor de data van 'Naar de film met Rob' in 2014. De volgende film die vertoond wordt in 'Naar de film met Rob is Gravity 3D op dinsdag 21 januari (aanvang inleiding 15.30 uur, aanvang film 16.00 uur). 

  KLIK HIER OM NAAR ALLE BLOGS TE GAAN