Volg ons: Facebook Twitter

  Dat smaakt naar meer!

  Eindelijk was het zover! Een echte Ouder(wetse) Filmochtend. Op vrijdagmorgen om 11 uur op 3 april gebeurde het. In Theater Dakota. Met als film Michiel de Ruyter. Op deze ouderwets gezellige filmochtend kwamen meer dan 20 mensen af. De voorstelling was vooral afgestemd op de wat oudere filmliefhebbers, maar er waren toch ook enkele jongere kijkers. Een vriendelijke ontvangst viel hen ten deel. En een gratis kopje koffie of thee. Met een heuse bonbon! De meeste aanwezigen bewaarden die traktatie voor de Pauze. De Pauze? Ja, de Pauze! Want op de Ouder(wetse) Filmochtend is er voortaan een pauze. Voor een bezoekje aan de foyer of het toilet. Voor een bakkie of een eerste babbel over de film. En ná de film is er dan nog gelegenheid om met mij wat na te praten. Met die Rob van Naar De Film Met Rob, weetuwel. En zo gaan we het voortaan doen. Dit smaakt naar meer!

  Twee keer in de maand is er op vrijdag een Ouder(wetse) Filmochtend. En de dinsdag erna is er om 15.30 uur een traditionele Naar De Film Met Rob. Op die dinsdag wordt dezelfde film vertoond. Ook met gratis koffie of thee, weliswaar zonder bonbon en pauze, maar mét een inleiding van Rob over de film. Zo is er meer keuzemogelijkheid. Afwisselen kan. Maar allebei mag ook hoor!

  Voor filmbezoek aan theater Dakota is er reden genoeg. Er komen prachtige films aan. Kijk maar in de agenda op deze website.

  Ha! En voordat ik het vergeet: de trouwe bezoekers van Theater Dakota zijn natuurlijk van harte welkom op de bijeenkomst ter gelegenheid van mijn toetrede tot de AOW. Op 12 april van 14 tot 17 uur in De Hagedis, hoek Waldeck Pyrmontkade-Elandstraat. Dan géén film, maar wel een muzikaal optreden door de surfrockband Pinata. 

  Tot kijkens!

   

  Rob Lubbersen


  Kijk HIER voor de data van 'Naar de film met Rob' in 2015. De volgende film die vertoond wordt in 'Naar de film met Rob is Still Alice op dinsdag 21 april (aanvang inleiding 15.30 uur, aanvang film 16.00 uur). Still Alice is ook te zien op de Ouder(wetse) Filmochtend op vrijdag 17 april (11.00 uur).

  KLIK HIER OM NAAR ALLE BLOGS TE GAAN