Volg ons: Facebook Twitter

  Aanmodderfakker komt er aan!

  Aanmodderfakker? Yes! De nieuwe Nederlandse speelfilm die nog vóórdat ie in de bioscoop kwam al drie Gouden Kalveren scoorde. Eéntje voor de beste mannelijke acteur, ééntje voor de beste regie en één voor gewoon de beste Nederlandse film van allemaal!

  Aanmodderfakker draait inmiddels. Maar wie hem wil bekijken voorzien van deskundig commentaar, die moet nog even wachten. Tot dinsdagmiddag 25 november om 15.30 uur. Want dan kun je weer Naar De Film Met Rob in theater Dakota!

  Wie tussentijds toch een filmpje wil pakken, die kan natuurlijk al terecht op dinsdagmiddag 11 november, óók om 15.30 uur, óók in Theater Dakota. Want dan geef ik een inleiding bij 3 Coeurs. Een Franse film met o.a. Catharine Deneuve en Charlotte Gainsbourg. Een relatiethriller! Zei H.Mencken niet ooit: "Liefde is als oorlog – gemakkelijk te beginnen, moeilijk te beëindigen". Nou, in 3 Coeurs geven de drie harten waarvan sprake is daar duidelijk blijk van!

  Wie tussendoor eens vreemd wil gaan in een andere bioscoop dan Dakota of het Filmhuis, die raad ik aan om niet te gaan naar de film Fury in Pathé. Of juist wel, om te zien wat er allemaal niet kan kloppen in een film. Zie mijn recensie op www.grenzeloos.org.

  Groet! Rob
  Naar de film met Rob


  Kijk HIER voor de data van 'Naar de film met Rob' in 2014. De volgende film die vertoond wordt in 'Naar de film met Rob is 3 Coeurs op dinsdag 11 november (aanvang inleiding 15.30 uur, aanvang film 16.00 uur). 

  KLIK HIER OM NAAR ALLE BLOGS TE GAAN