Volg ons: Facebook Twitter

  Zomerweek - Eindvoorstelling

  Eindvoorstelling van de kinderen die meededen aan de Zomerweek! Kinderen uit de buurt van 7 t/m 12 jaar op het podium van Dakota!

  Dit jaar staat de zomerweek van Theater Dakota in het teken van: De wereld redden! Waar zou jij beginnen, wie heeft jouw hulp het hardst nodig? En de hele wereld, die is best groot.. 

  Kinderen (7 t/m 12 jaar) uit Escamp hebben meegedaan aan Dakota's Zomerweek. Om te beginnen hebben de kinderen gekeken hoe Theatergroep ‘Zonder Mouwen’ het aanpakt in de voorstelling: ‘Wij redden de wereld’. Daarna zijn ze zelf aan de slag gegaan! Ze konden kiezen uit de workshops zang, dans, decor of theater. Op donderdagmiddag en -avond 13 juli staan ze op het podium met de spetterende eindvoorstelling!

  Kom kijken!!


  EXTRA IN DAKOTA: OVERWINNINGSDINER OP 14 JULI
  De afsluiting van de Zomerweek vieren we graag met een heus Overwinningsdiner: vrijdag 14 juli, 16.00 - 20.00 uur. Schuif aan aan onze lange tafel (gratis!). Eet en praat met elkaar, gezellige verrassende ontmoetingen en korte presentaties. Voor iedereen uit de buurt! Geef je op via kassa@theaterdakota.nl / 0703265509

  Wees er snel bij, er is een maximum van 50 personen.