Volg ons: Facebook Twitter

  Zomerweek Dans Kids (7-10 jaar)

  Drie generaties spelen mee in de voorstelling, die we samen maken!

  Traditiegetrouw komt Dakota met haar voorstelling voor én door jong en oud. (Groot)moeders, Snelle meiden, Hippe vaders en Stoere Opa’s en Jongens, in een voorstelling van jong tot oud in Theater Dakota. Drie generaties spelen mee in de voorstelling, die we samen maken, in de eerste week van de zomervakantie (maandag 11 t/m donderdag 14 juli).

  Ben je tussen de 7 en de 10 jaar? Kom naar Theater Dakota en dans mee! Er zijn verschillende workshops die allemaal een eigen stukje van de voorstelling maken. Je kunt kiezen uit beeldende kunst, zang, dans en theater. Aan het eind van de week presenteren we ons allemaal in de theaterzaal van Theater Dakota! De workshop dans is dagelijks (ma 11 t/m wo 13 juli) van 10:00 tot 12:00 uur!

  Op donderdag 14 juli wordt er vanaf 13.00u gezamenlijk gerepeteerd, tussendoor eten we gezamenlijk en om 19.00u begint de voorstelling voor alle vrienden, familie en buurtgenoten.


  Prijs deelname Dakota’s Zomerweek: €15 (Ooievaarspas €7,50). Voor aanmelden voor Dakota's Zomerweek: via www.theaterdakota.nl, via 070 326 5509 of aan de kassa van Theater Dakota (Zuidlarenstraat 57). 

  Bij de voorstelling mag iedereen komen kijken (toegang €2)!