Volg ons: Facebook Twitter

  Zomerweek 55+

  Drie generaties spelen mee in de voorstelling, die we samen maken!

  Traditiegetrouw komt Dakota met haar voorstelling voor én door jong en oud. (Groot)moeders, Snelle meiden, Hippe vaders en Stoere Opa’s en Jongens, in een voorstelling van jong tot oud in Theater Dakota. Drie generaties spelen mee in de voorstelling, die we samen maken, in de eerste week van de zomervakantie (maandag 11 t/m donderdag 14 juli).

  Ben je 55+? Kom naar Theater Dakota en speel, dans of zing mee! Alle kinderen, vaders, moeders, tantes, opa’s en/of oma’s uit Escamp zijn welkom.

  Er zijn verschillende workshops die allemaal een eigen stukje van de voorstelling maken. Aan het eind van de week presenteren we ons allemaal in de theaterzaal van Theater Dakota!

  Van maandag 11 t/m woensdag 13 juli vinden de workshops plaats van 13:00 tot 14:30 uur. De workshops wisselen dagelijks tussen dans, zang en toneel. 

  Op donderdag 14 juli wordt er vanaf 13.00u gezamenlijk gerepeteerd, tussendoor eten we gezamenlijk en om 19.00u begint de voorstelling voor alle vrienden, familie en buurtgenoten. 


  Prijs deelname Dakota’s Zomerweek: €15 (Ooievaarspas €7,50). Voor aanmelden voor Dakota's Zomerweek: via www.theaterdakota.nl, via 070 326 5509 of aan de kassa van Theater Dakota (Zuidlarenstraat 57). 

  Bij de voorstelling mag iedereen komen kijken (toegang €2)!