Volg ons: Facebook Twitter

  Zingen met Hollands Mooiste

  Een geweldige avond in het teken van het Nederlandse lied! Try out. 

  Nederlandstalige liedjes zijn door de jaren heen een vaste standaard voor succes, mijmeringen naar de tijd van toen, melancholie en romantiek.

  Het collectieve geheugen zorgt ervoor, zonder dat we het zelf weten, dat we zo maar een nummer van uit volle borst mee zingen. Nummers van Conny van den Bos, Wilma Landkroon, Toontje Lager, Rita Hovink, maar ook van Wim Sonneveld, André Hazes, Toon Hermans  en vele andere Nederlandse coryfeeën roepen mooie herinneringen op en willen wederom gehoord worden.

  Vroeger was alles mooier: de tijd van de schillenboer, de tijd dat je 2 weken lang moest wachten voordat de postbode de brief van je liefje bezorgde. De tijd van de openbare telefooncellen, de colporteurs, het kattenkwaad dat we uithaalden en de kuilen in de weg die hobbels zijn geworden.

  Een reis langs de vele, nog niet vervlogen, mooie muzikale herinneren vormt de brede en sterke basis voor Hollands Mooiste XL. Een goede band, een zangeres en een zanger samen met een door de wol geverfde presentatrice brengen u met een heerlijk gevoel van nostalgie, weemoed en verlangen in de juiste sfeer van het Nederlandstalige muzikale erfgoed.

  Reken op een heerlijke sfeervolle muzikale avond met bekende titels als: Kom uit je bedstee m’n liefste, Sjakie van de Hoek, Nee Karel niet vandaag, Zoek je zelf, enzovoorts, enzovoorts. En… om u nog beter in de sfeer te brengen, herinnert u zich nog Rijk de Gooijer met Brief uit La Courtine, of “Patsy (komt toch bij mij)” van Rein de Vries. Uiteraard worden nummers  van André Hazes en Marco Borsato niet vergeten.

  Kortom een prachtige bloemlezing van mooie Nederlandstalige nummers van 1950 tot nu.

  DE KAARTPRIJS IS INCLUSIEF 1 DRANKJE IN DE PAUZE. ALS ER GEEN PAUZE IS, KRIJGT U HET DRANKJE ACHTERAF.

  U hebt Adobe Flash nodig om deze content te bekijken.