Volg ons: Facebook Twitter

  Zand & Veen 3

  Verhalen uit de wijk door talent uit de wijk. Zand & Veen is terug met het derde deel. Ook weer Dakota te zien. 

  Zand & Veen, te gast in Theater Dakota! 
  Verhalen en mensen uit de wijk op het podium.  

  De verhalen van de personages voeren ons door Segbroek, maar zijn zo herkenbaar dat ze ook voor een stadsdeel als Escamp (met haar mooie wijken) gelden. We weten zeker dat u denkt: ja, dat is bij in de buurt ook zo. En ja, daar kan ik je ook nog een verhaal over vertellen, alleen ging dat bij mij zo. Laat je meevoeren langs bekende plekken en beleef (opnieuw) je eigen verhaal. 


  Op zoek naar een nieuwe horizon.

  Persoonlijke verhalen van mensen uit de buurt vormen de basis van deze nieuwe, derde editie van Zand & Veen. Het publiek zapt van chattende en swipende tienermeisjes via het gevang en Haagse daken naar indringende ervaringen van vluchtelingen. In alles voel je het verlangen naar een nieuwe horizon. Waar woorden tekort schieten wordt gezongen en gedanst om het leven beter, mooier, lichter en kleurrijk te maken. 

  Theater De Nieuwe Regentes ontwikkelt samen met spelers en professionele makers uit de buurt Zand en Veen III, een voorstelling met echte mensen en echte verhalen die herkenbaar zijn en tot de verbeelding spreken. Maak kennis met dit kakelbonte gezelschap en laat je meevoeren.

  Spelers
  Akkie Akkerman; Angesom Haile; Habtom Gebreghirghis; Henk Bleeker; Marcel van Dam; Naomi Kieler; Roosmarijn Cloosterman; Saer Dalila; Wasim Mahmoud.
  De kinderen die deze voorstelling meedoen heten: Fiene van Keulen; Sweder van Ruijven; Zora Pippi Konat

  Bekijk HIER een kort filmpje over deze bijzondere voorstelling!