Volg ons: Facebook Twitter

  Young Urban Night

  Dé urban artiesten van nu, op één avond! In Dakota, tijdens Dakota's Ook van Jou Muziekfestival. Gratis toegang!

  Dakota's Ook van Jou Festival: Young Urban Night!

  Onze theaterzaal wordt een poptempel. Tribune eruit, bar in de zaal! En: het beste urban talent en dé artiesten van nu. Jongeren uit Den Haag! Attentie! Het dak gaat er af op zaterdag 16 maart (om 21.00 uur). 

  GRATIS!

  The Young Urban Night is powered by GUAP! 

  LINE-UP

  21.00 uur      21.15 uur      J. Ward Brew 

  21.25 uur      21.55 uur      Gidiona      

  22.05 uur      22.25 uur      Nana Fofie & band

  Host: Augustina Austin


  Toegang is GRATIS. Wel graag reserveren: dat kan via de bestelknop hieronder, via 070 326 5509 of aan de kassa van Theater Dakota (Zuidlarenstraat 57). 

  Voor Young Urban Night --> Open Stage XL (18.00 - 20.30 uur). Ook GRATIS. >> MEER INFO 


  Artiesten Young Urban Night
  J. Ward Brew
  Singer-songwriter uit Den Haag. Hij is opgegroeid in de Haagse Schilderswijk en zijn roots liggen in Ghana. J. Ward Brew verwerkt de dingen die hij heeft meegemaakt als kind, vader, mens en zijn werk als therapeut in zijn muziek. Zijn muziek kan beschreven worden als eerlijk, emotioneel, kwetsbaar en hoopvol.

  Gidiona
  Gidiona Balentina is een 21 jarige zangeres, die opgroeide in Rotterdam en die van kleins af aan al werd opgevoed met muziek. Het begon voor de jonge zangeres in 2012 toen ze zich voor het eerst opgaf voor een zangwedstrijd. Sinsdien heeft ze zich gericht op een professionele carrière. Wat haar onderscheidt van de rest is dat als ze een nummer schrijft, opneemt of performt iemand écht toegang geeft tot haar wereld. Alles wat ze zingt komt binnen. En op een hele bijzondere manier.

  Nana Fofie
  Nana Fofie is een 23-jarige singer/songwriter van Ghanese afkomst, geboren in Den Haag. Haar eerste mashup ‘Mad Over You’ ging viraal en heeft al meer dan 4 miljoen views op YouTube. Haar ‘Afro Mashups’ hebben miljoenen streams op Spotify en met fans over de hele wereld begint de Rotterdamse inwoner haar eigen originele muziek uit te brengen. Met de nummers Bebe en It’s Alright toont Nana aan dat haar talent verder uitstrekt dan covers en mashups.

  Onlangs erkend door ‘The Queen’ Nicki Minaj die haar nummer ‘Mad Over You Mashup’ op Instagram afpeelde en haar stem omschrijft als ongelooflijk heeft de zangers al samengewerkt met artiesten/producers zoals Mr. Eazi, HE3B en Reuben Isaac (elektronisch). Met haar unieke mix van Europese en Afrikaanse inspiraties heeft ze ook de aandacht getrokken van grote labels zoals Universal Music en Sony en bevestigt daarmee haar ongelooflijke talent dat al is voorzien.

  Met haar aankomend EP gaat de getalenteerde zangeres haar eigen pad op als artiest en haarzelf vaststellen als een van de weinige opkomende vrouwelijke 'Afro-Europese' artiesten.