Volg ons: Facebook Twitter

  Workshop Zang

  Voorafgaand aan het concert van 'The Evolution of R&B': een workshop R&B-zang. Wees er snel bij, er is beperkt plek. 

  R ’n B is hot! R&B is terug… in het theater! Op zaterdag 30 april vindt in Theater Dakota ‘The Evolution of R&B’ plaats. Een avond vol R&B-artiesten, optredens, een workshop en een vocale jamsessie. Er zijn optredens van Mushroom Mosis en Magic&Beyond. De avond wordt gehost door Joan ‘Miss JoJo Bie’ Biekman.

  De workshop R&B-zang wordt gegeven door Damani Leidsman (Mushroom Mosis) en is van 18.30 tot ongeveer 19.45 uur (wees er snel bij, er is beperkt plek). Het concert ‘The Evolution of R&B’ begint om 20.15 uur.

  R&B is vandaag de dag niet meer weg te denken uit de popmuziek, artiesten als Justin Bieber, Beyonce en Adele gebruiken allemaal R&B­invloeden in hun muziek. Maar waar komt R&B eigenlijk vandaan? Dat is precies wat in de Evolution of R&B workshop wordt behandeld, op 30 april neemt Damani je mee op een reis vanaf de old­school roots van R&B tot moderne sounds die artiesten als Jhene Aiko en The Weeknd gebruiken. Van zangtechnieken tot podiumpresentatie en invulling van de muziek, na deze workshop heb je genoeg R&B-­bagage om jouw eigen stijl naar de next level te brengen. 

  Kaarten kosten €2,50 (workshop). Studenten betalen €2 voor de workshop. Bestel je kaarten voor de workshop via de bestelknop hieronder, via 070 326 5509, kassa@theaterdakota.nl of aan de kassa van Theater Dakota (Zuidlarenstraat 57, Den Haag). Kaarten met studentenkorting kunnen niet via de website worden gekocht. 

  Tijdens de ‘The evolution of R&B’ maakt het publiek kennis met de R&B zangers uit de regio.  De zangers nemen het publiek mee in hun muzikale ontdekkingreis. Vanaf de eerste aanraking met soulmuziek via de platenspeler van de ouders tot aan de MTV periode waar soulmuziek, met sterke invloeden van hiphop (lees: hedendaagse R&B), de levensstijl van de rebelse puber een stem gaf. >> Lees meer over het R&B-concert (aanvang 20.15 uur)