Volg ons: Facebook Twitter

  Wat is er mis met mijn vis?

  Magische fabel over een bijzondere vriendschap waarbij een mens in de wereld van een vis komt.

  Meneertje heeft een oogje op Buurvrouw. Hij zoekt al jaren naar de juiste manier om het haar te zeggen. Tot ze op een ochtend aanbelt. Ze vraagt of Meneertje op haar vis wil passen. Zenuwachtig pakt hij de kom aan … Maar wanneer Buurvrouw weg is, zwemt vis geen millimeter meer. Hij eet niets en zijn gouden sluierstaart is dof. Zelfs een gloednieuw kasteel laat hem koud. Zou vis ziek zijn? Er zit nog maar een ding op. Meneertje moet het aan vis zelf vragen. Hij neemt een aanloop en … duikt in de kom!

  In de magische fabel Wat is er mis met mijn vis? belandt een mens in de wereld van een vis. Om elkaar te kunnen begrijpen, zoeken ze samen naar een woordeloze taal. Spelenderwijs ontstaat er een bijzondere vriendschap. Zal het Meneertje lukken om erachter te komen wat er mis is met vis? En kan vis hem helpen zijn gevoel voor Buurvouw te uiten? Een voorstelling met herkenbare thema’s voor kleine en grote mensen. Over elkaar begrijpen, emoties en vriendschap.

  Theatergezelschap: Stichting Krijt

  Bekijk HIER de trailer van 'Wat is er mis met mijn vis'.


  Deze theatervoorstelling is onderdeel van het Internationaal Kunst Festival voor de jeugd De Betovering 2018. Meer informatie vindt u op www.debetovering.nl