Volg ons: Facebook Twitter

  Waar is mijn trommel 4+

  'Waar is mijn trommel', is een muzikale voorstelling voor de jeugd. Met invloeden van Curaçao, Turkije, Suriname, Nederland en Senegal. 

  Twee Nederlandse vriendjes vinden op straat een tas met drumstokken. Zij willen hiermee op hun eigen trommels gaan spelen, maar thuis aangekomen blijken hun trommels onvindbaar... Dus gaan ze op zoek. Vier musici nemen de jongetjes in hun zoektocht mee naar de landen waar ze zelf vandaan komen: Curaçao, Turkije, Suriname en Senegal. Met video en foto's wordt het publiek meegenomen naar de landen. Zo leren de kinderen over de huizen, straten, markten, rivieren, mensen en dieren uit dat land.

  In Waar is mijn Trommel zullen de vier 4Beat-percussionisten in deze energieke en boeiende voorstelling het jeugdige publiek kennis laten maken met kindermuziek uit vele landen in de wereld. Vanzelfsprekend kiezen ze dan juist de liedjes met bijzondere trommels en swingende ritmes! Maar de show is meer dan trommels alleen. Drums en percussie uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika worden gecombineerd met de sounds van de dj, met mystieke, oriëntaalse percussie en zang. Een opzwepende voorstelling waarbij het publiek weinig in de stoel zal zitten.

  Theatergezelschap: 4Beat


  Deze theatervoorstelling is onderdeel van het Internationaal Kunst Festival voor de jeugd De Betovering 2018. Meer informatie vindt u op www.debetovering.nl