Volg ons: Facebook Twitter

  Vuile Huichelaar - De Zesde

  Telkens weer kijken Saskia en Paulette met vrolijke verbijstering naar het leven. Wat wíllen we nou eigenlijk?! Wat staat er op onze bucketlist?! De Mount Everest beklimmen? Parachute springen? Mediteren in India? Was het maar zo eenvoudig. Nee, we willen iets veel lastigers. We willen gezien worden. En dat gaat gebeuren met Vuile Huichelaar. Want morgen begint nu!

  Saskia en Paulette (Mrs. Einstein) hebben zich altijd bezig gehouden met de liefde. Ze zijn verliefd geworden en hebben samengewoond. Ze hebben de ware gevonden en daarmee kinderen gekregen. Ze zijn bedrogen en hebben de brokstukken weer gelijmd. Telkens weer kijken ze met vrolijke verbijstering naar het leven. Wat wíllen we nou eigenlijk?! Wat staat er op onze bucketlist?!

  Geen beklimming van de Mount Everest. Geen bungeejump en ook geen meditatie in India. Was het maar zo eenvoudig. Nee, we willen iets veel lastigers. We willen gezíen worden.

  Helaas begint het leven niet bij veertig en zestig is niet het nieuwe vijftig. Maar het gras is ook zeker niet groener aan de overkant. Dus we besproeien manmoedig ons eigen gazon en hebben lol om de dorre grasmat van de buren. Zo simpel kan het zijn.

  Dus haak in bij Vuile Huichelaar de zesde, want morgen begint nu!

  Bekijk HIER de trailer

  ALGEMENE INFORMATIE
  Fotograaf: Joris van Bennekom / illustrator-vormgever Geert Gratama
  Cast: Saskia van Zutphen en Paulette Willemse
  Website: www.vuilehuichelaar.nl
  Facebook: www.facebook.com/vuilehuichelaar


  DE KAARTPRIJS IS INCLUSIEF 1 DRANKJE 

  Datum 16 januari
  Aanvang 20.15 uur
  Prijs €20,- (Normaal)
  €10,- (Ooievaarspas)
  Uitverkocht