Volg ons: Facebook Twitter

  Verreck Zondagmiddag

  Afbeelding niet gevonden.

  Ras-Hagenaars Verreck & Pleijsier met een ontspannen zondagmiddag-show. Bijzondere gasten, fijne liedjes en natuurlijk veel humor. 

  Ras-Hagenaars Marcel Verreck en Paul Pleijsier komen met hun succesvolle, muzikale talkshow, net als vorig seizoen. Verreck & Pleijsier ontvangen bijzondere gasten, spelen mooie liedjes, maken grappen en – nog belangrijker – geven hun bezoekers een fijne, heerlijk ontspannen zondagmiddag.


  Paul van Vliet komt naar Theater Dakota!

  Paul Pleijsier en Marcel Verreck presenteren op 19 april a.s. de laatste aflevering van dit jaar van hun reeks muzikale talkshows op zondagmiddag in Theater Dakota.

  Paul en Marcel ontvangen gasten, nemen de actualiteit door, zingen liedjes en laten prachtige gitaarmuziek horen.

  In deze bijzondere aflevering staat Den Haag centraal:

  Tot onze grote trots is Haags Icoon Paul van Vliet te gast! De grote cabaretier die de afgelopen jaren triomfen vierde in de steevast uitverkochte Koninklijke Schouwburg zal onder meer nieuw werk ten gehore brengen. Een unieke kans om Paul van Vliet van heel dichtbij te zien.

  Ook de landelijk bekende Haagse singer-songwriter Ed Struijlaart komt een aantal fantastische nummers zingen. En Michel van de Luitgaarden maakte de film ‘Haagse vrienden’ over de belevenissen van een vriendengroep in de jaren zestig en zeventig in de Haagse wijk ‘Bouwlust.’ Hij vertelt erover en we krijgen een voorproefje van de film die later op de avond tussen 19.00 en 21.00 uur in Dakota vertoond zal worden. Deze film is, met het kaartje voor Verreck Zondagmiddag, gratis toegankelijk. Kijk hieronder de trailer.

  Kortom: Den Haag in alle variaties!

  UITVERKOCHT

  U hebt Adobe Flash nodig om deze content te bekijken.