Volg ons: Facebook Twitter

  Veronique Sodano & Band

  Geweldig theaterconcert van Veronique & band. De hoogtepunten van Sodano's laatste vier theaterprogramma's. 

  Veronique Sodano is een zangeres van uitersten; van klein intiem tot strot opentrekken en gaan. Haar stem verleidt, maakt vrolijk, emotioneert en geeft energie; heel veel energie.

  Door haar ontwapenende en spontane persoonlijkheid is Veronique als geen ander in staat contact te maken met het publiek en je mee te nemen op een energieke reis.

  En deze middag neemt ze je mee langs de hoogtepunten van de afgelopen 4 theaterprogramma’s, te beginnen bij Italië en haar geboorteplaats Rome.

  Samen met twee muzikanten zorgt Veronique Sodano voor een onvergetelijke middag met mooie muziek en grappige verhalen.

  Biografie
  Veronique Sodano is geboren in Rome, opgeroeid in het altijd bruisende Rijswijk. In 2005 studeerde ze cum laude af als jazz zangeres aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag en in 2008 stond ze in de finale van het Leids Cabaret. Sinds dien maakt ze muziek en theater programma’s.

  Over vorige programma’s van Veronique Sodano:

  Cultuurbewust.nl
  "Sodano weet hoe ze klein moet zingen én hoe ze alle registers kan opentrekken. En dat ogenschijnlijk zonder moeite."  De zelfbewustheid van Sodano sleept je mee in een vertederend, schokkend, herkenbaar relaas, omlijst door heerlijke muziek. Een absolute feelgood show vol rake klappen.

  Telegraaf
  "Ze verleidt haar publiek met het verhalende Tot haar dood hen scheidt, met het sterke Als alles al gezegd is en het jazzy nummer Laat mij maar liggen. Bij een liedje als Hier ben ik thuis, waarin ze haar liefde voor vaderland Italië bezingt, voel je de zon bijna branden….haar stem, haar muziek en haar warme persoonlijkheid zijn nu al onweerstaanbaar."

  CultuurPodium.nl
  Zolang ik maar bij jou kan zijn bevat 14 heerlijke tracks met vrolijke, gevoelige en vooral rakende nummers van een muzikaal niveau waar je u tegen zou zeggen – maar daar is deze artieste toch echt te sympathiek voor”