Volg ons: Facebook Twitter

  Urban Vocal Showdown

  Grande Finale! Jong top talent presenteert zich! Wie wordt de winnaar?

  Vanaf maart 2018 is de tweede edtie van Level UP van start gegaan! Een geweldig zangtraject voor jonge Haagse verborgen toptalenten met de bedoeling om hen meer coaching, training en tips te geven om zich later als een semiprofessional te presenteren aan de buitenwereld! Op zaterdag 2 juni is de 'Grande Finale'. Alle talenten van Level UP treden dan op tijdens de URBAN VOCAL SHOWDOWN 2

  Een zangtalentenjacht met een randje: rauw en real. Dit is geweldig jong urban en R&B talent en helemaal ready om zich aan het publiek te tonen. Het wordt een avond vol muzikale battles met zelf geschreven nummers en ongelofelijke hoge noten. Ook zullen we kennis maken met alle zangers en zangeressen en een winnaar uitkiezen die zich Urban Pro mag noemen en ook nog 'es titelwaardige prijzen wint. De bezoekers bepalen mee wie de winnaar wordt! 

  Level UP staat voor een vruchtbare ontwikkelingsproces – van bewonderaar naar kunstenaar - en Urban Pro het einddoel: een professionele attitude on stage en daarbuiten. In de Urban Vocal Showdown 2 draait het wederom om het zangtalent en de potentie om de bühne toe te eigen (‘ownen’). De opbouw van de avond in Dakota, de Urban Vocal Showdown, illustreert niet alleen de evolutie van de urban muziekstroming R&B, maar ook de evolutie van nieuwe zangtalent. Aanschouw het zangtalent als bewonderaar wanneer hij of zij een akoestische cover doet van een, R&B/soul, hitsingle. Of als kunstenaar wanneer hij/zij een op hiphop geïnspireerde beat op geheel eigen wijze met een zelfgeschreven tekst invult. Vechten voor je dromen is ook onderdeel van dit proces. Door middel van vocale battles wordt duidelijk welk zangtalent opgewassen is tegen de onverwachte beatkeuzes van de DJ en de daarop geplaatste vocale riedeltjes van diens tegenstander. Welk zangtalent blijft overeind en verdient de titel Urban Pro? 

  Deelnemers:

  • Joie Claire

  • Cheyenne & Jerrel

  • Isabelle

  • Jamie

  • Rumeena

  • Beatrix

  • Latifa

  • Murvien

  Wees getuige van de geboorte van een nieuwe ster en kom naar de Urban Vocal Showdown 2! Een ongelofelijk gave show waar je zelf bepaalt wie er wint! 

  Level UP en de Urban Vocal Showdown is een initiatief van Lionel ‘Lyo’ Grauwde (muziekkenner, inwoner van Escamp en muzikaal ondernemer). Theater Dakota, Cultuurschakel en theater De Vaillant ondersteunen Lyo en geloven in zijn concept!


  DE KAARTPRIJS IS INCLUSIEF 1 DRANKJE.