Volg ons: Facebook Twitter

  Three generations

  Waanzinnig goede film over een meisje dat zich laat transformeren tot jongen. Sterrencast met Naomi Watts, Susan Sarandon en een geweldige Elle Fanning. 

  Ray besluit dat hij geen meisje is maar een jongen en hij wil zich laten transformeren. Zijn moeder moet hier in het reine mee komen en op zoek naar zijn vader zodat hij toestemming kan geven voor de operaties. Met: Naomi Watts en Susan Sarandon.

  De film ging wereldwijd in premiere op het filmfestival van Toronto.

  DEZE FILM IS TE ZIEN OP DE OUDER(WETSE) FILMOCHTEND OP VRIJDAG 4 NOVEMBER (11.00 UUR) EN IN 'NAAR DE FILM MET ROB' OP DINSDAG 8 NOVEMBER (INLEIDING 19.30 UUR, FILM 20.00 UUR). 

  Regisseur: Gaby Delal / drama, komedie / Verenigde Staten / Duur: 87 minuten


  Het is helaas niet mogelijk om filmkaarten online te bestellen. U kunt  voor reserveringen bellen met de kassa van Theater Dakota  tel: 070-3265509 of mailen naar kassa@theaterdakota.nl.

  FILM BORRELARRANGEMENT 
  Filmkaartje incl. een broodplankje met olijolie, boter en tapenade en een glas “vin rouge” (ander drankje mag natuurlijk ook). Prijs zo t/m do €11,95. Prijs vr en za €12,95. Reserveer uw arrangement (filmkaartje + drankje en stokbroodje) via de kassa van Theater Dakota 070 326 5509. 


  De films in Theater en Filmhuis Dakota hebben geen reclame of programma voorafgaand aan de film.

  Prijzen:

  - Zondag t/m donderdag: €8,-

  - Vrijdag, zaterdag en feestdagen: €9,-

  - Kindermatinee: zo t/m do €6,50, vr/za/feestdagen €7,50

  Afwijkende toegangsprijzen:

  - Film langer dan 150 minuten: + €1,-

  - Film korter dan 60 minuten: -€1,-

  - 3-D film: + €2,-

  Kortingen:

  - Vrienden van Filmhuis Den Haag: -€2,50

  - Vrienden van Theater Dakota: -€2,-

  - Ooievaarspas: -50%

  - UIT-pas / Pas 65+ / PEP Vrijwilligerspas: -€1,-

  - CJP / ISIC / Studenten: -€1,50  

  NB: Alléén korting o.v.v. een geldige kortingspas. Geen korting op korting. Geen restitutie op reeds gekochte kaarten. Vrijkaarten zijn niet inwisselbaar voor geld. Reserveringen op basis van beschikbaarheid. Korting wordt berekend op basis van de originele filmprijs. 

  Er gelden GEEN kortingen op vrijdag, zaterdag en feestdagen vanaf 16.00 uur (afgezien van Vrienden van het Filmhuis- en Ooievaarspashouders). 

  U hebt Adobe Flash nodig om deze content te bekijken.