Volg ons: Facebook Twitter

  Superloeser 5+

  Spannende, hilarische voorstelling voor jong en zeker oud. Over een wereld vol stoere superhelden en gevaarlijke schurken.

  Elke superheld op de superheldenschool heeft een handige superkracht. De ene held kan onzichtbaar worden, de ander is héél snel en weer een ander spuugt vuur. Maar Joyce niet hoor. Haar superkracht is dat ze knakworsten uit haar polsen kan schieten. En daar heb je natuurlijk helemaal niks aan!

  Op school haalt Joyce slechte cijfers. Ze heeft het gevoel dat ze nergens goed in is en tot overmaat van ramp heeft ze een vet irritant zusje dat haar pest. De enige die in haar gelooft is haar klasgenoot Jerry. Hij zegt vaak: “Ooit komt jouw superkracht vast van pas.”

  Maar ze zal toch niet de wereld kunnen redden met haar knakworsten? Of wel?


  Over Lefkop

  Lefkop is een Rotterdamse jeugdtheatergroep die midden in de stad staat. Op brutale en speelse wijze laat Lefkop zien dat grote mensen ook niet altijd weten hoe het allemaal moet. Kenmerkend voor hun voorstellingen is dat ze razendsnel zijn en vol bizarre humor zitten. Lefkop was in Theater Zuidplein eerder te zien met WC Monster.

  Meer informatie over Lefkop.


  SUPERMIDDAG 
  Speciaal voor onze kleine superhelden hebben we ook een Supermiddag georganiseerd
   waar je kan knutselen, lunchen, meedansen en de voorstelling 'Superloeser' kan komen kijken. Met je masker op! Na de voorstelling houden wij een groot feest, waar jij je superkracht kan laten zien! Meld je snel aan, want het wordt een super gezellige dag! Zie hieronder het programma: 

  PROGRAMMA SUPERMIDDAG: 

  Superlunch / 13.00 uur 
  In combinatie met de voorstelling kun je gebruik maken van onze super lunch. Super lekkere broodjes voor de ouders en minisandwiches voor de kids. Beide incl. jus. Wilt u ook mee lunchen? Bestellen kan via deze LINK  (lunch + voorstelling = €10p.p. / Ooievaarspas  €7,50).

  Masker maken / 13.00 uur / gratis
  Superhelden maskers liggen klaar om te knippen, plakken, versieren en op te zetten! Vooraf en achteraf aan de voorstelling 'Superloeser' in 't Theater café. 

  Voorstelling: 'Superloeser' / 14.00 uur 
  Over superheld Joyce die als superkracht knakworsten uit haar polsen kan schieten. Daar heb je natuurlijk helemaal niks aan .. of toch wel? 

  Een kaartje voor de voorstelling kost  €6 (Ooievaarspas €3). Bestellen kan via www.theaterdakota.nl, 070 326 5509 of aan de kassa van Theater Dakota (Zuidlarenstraat 57).

  DJ- Funky Fran - Open podium - Foyer theater cafe / 15.00 uur / gratis
  Na de voorstelling houden wij een groot feest, waar jij je superkracht(en) kan laten zien! Zing, dans, maak muziek of playback op het podium van DJ Funky Fran. Wil je graag meedoen, stuur dan een mailtje naar educatie@theaterdakota.nl of meld je aan voor aanvang. Zij kan bijna alles vinden op Youtube of Spotify, maar mocht je speciale verzoekjes hebben, vermeld dit in je mail. Lekker blijven kijken mag natuurlijk ook!

  Het wordt een Superrrrr dag! Kom je ook gezellig langs?