Volg ons: Facebook Twitter

  Superloeser 5+

  Spannende, hilarische voorstelling voor jong en zeker oud. Over een wereld vol stoere superhelden en gevaarlijke schurken.

  Elke superheld op de superheldenschool heeft een handige superkracht. De ene held kan onzichtbaar worden, de ander is héél snel en weer een ander spuugt vuur. Maar Joyce niet hoor. Haar superkracht is dat ze knakworsten uit haar polsen kan schieten. En daar heb je natuurlijk helemaal niks aan!

  Op school haalt Joyce slechte cijfers. Ze heeft het gevoel dat ze nergens goed in is en tot overmaat van ramp heeft ze een vet irritant zusje dat haar pest. De enige die in haar gelooft is haar klasgenoot Jerry. Hij zegt vaak: “Ooit komt jouw superkracht vast van pas.”

  Maar ze zal toch niet de wereld kunnen redden met haar knakworsten? Of wel?


  Over Lefkop

  Lefkop is een Rotterdamse jeugdtheatergroep die midden in de stad staat. Op brutale en speelse wijze laat Lefkop zien dat grote mensen ook niet altijd weten hoe het allemaal moet. Kenmerkend voor hun voorstellingen is dat ze razendsnel zijn en vol bizarre humor zitten. Lefkop was in Theater Zuidplein eerder te zien met WC Monster.

  Meer informatie over Lefkop.

  Datum 25 november
  Aanvang 14.00 uur
  Prijs €6,- (Normaal)
  €3,- (Ooievaarspas)
  koop kaarten