Volg ons: Facebook Twitter

  Spoor 6+

  Een spannende reis road movie over trouw en vriendschap met in de hoofdrol een hond.

  Een spannende roadmovie over trouw en vriendschap met in de hoofdrol een hond.

  Na jarenlange trouwe dienst wordt hij door het noodlot van zijn baasje gescheiden. Hij staat er alleen voor en het enige dat hem te doen staat is zijn neus volgen. Maar wie kan hij vertrouwen op de lange zoektocht naar zijn beste vriend? En belangrijker nog, zal hij hem ooit vinden?

  Actrice Henke Tuinstra vertelt het verhaal en brengt de hond tot leven. Maar zij niet alleen, er zijn ook schaduwen, geprojecteerde landschappen, zichtbaar gemaakte geuren en meeslepende muziek. De muziek wordt uitgevoerd door het strijkkwartet van het Ives Ensemble dat niet live op het toneel aanwezig is, maar wel via projecties. Spontaan kan het opduiken op een wand, een deur, in een doos, heel groot of heel klein om te troosten én om hulp te bieden.


  In de voorstelling SPOOR is Jimmy vastberaden zijn baasje te vinden. Heb je ook een huisdier? En zijn jullie ook zo verslingerd aan elkaar? Deel jouw verhaal of foto met #mijntrouwevriend, #(naam van je huisdier) tag ons (@TheaterDakota en/of Het Filiaal theatermakers) en maak misschien wel kans op een vrijkaartje! Zie hieronder de oproep (video)

  U hebt Adobe Flash nodig om deze content te bekijken.
  U hebt Adobe Flash nodig om deze content te bekijken.