Volg ons: Facebook Twitter

  Singer - Songwriters in het Café

  Ook van Jou Muziekfestival Lazy Sunday! De beste Haagse singer-songwriters op ons cafépodium.

  Op zaterdag 17 & zondag 18 maart vindt het Ook van Jou Festival in Theater Dakota plaats. Geheel in het teken van muziek. Helemaal GRATIS! Laat je tijdens dit festival dus verrassen door de spetterende klanken en optredens van onze muziektour (met verschillende soorten muziek op speciale plekken. Van pop, rap, tot bollywood en flamenco!), óf geniet van het open podium in ons café. Natuurlijk kun je ook dansen op de lekkere rap nummers van Miqi & Mitch, snoeiharde beats van De Kraaien en de DJ Dance Party van Espresso Records.

  Lazy Sunday! Relax lekker bij met de singer-songwriters van eigen bodem, het uitzinnige theaterconcert van Marjolein Meijers & band en het gezellige Ouderen Songfestival. Het wordt een waanzinnig weekend vol entertainment en geniet tussendoor van onze heerlijke hapjes en eten! Het hele festival door de heerlijkste gerechten (tip: eet lekker bij ons en beleef de muziektour door het hele pand op zaterdag!); onze theaterzaal in omgetoverd tot concertzaal mét bar!


  SINGER-SONGWRITERS
  zondag 18 maart, 13.30 - 14.30, 15.45 - 16.30, 18.00 - 19.00
  GRATIS! Reserveren niet nodig. 

  De beste Haagse singer-songwriters op ons café-podium. Heerlijk zitten, eten, met een drankje en luisteren naar geweldige muziek en stemmen. Het wordt een heerlijke lazy sunday in Dakota!

  De singer-songwriters die voor je gaan optreden zijn:

  Sahil - Dutch Cassidy - Jean Michel - Yvet Jody