Volg ons: Facebook Twitter

  SING

  Vorig jaar was het geweldig! Dus nu weer: songfestival SING! Dit jaar met zangers/zangeressen 60+ én jongeren. Met de band van Musicon en muzikanten van het Residentie Orkest. Gratis toegang! 

  Onderdeel van Dakota's Ook van Jou Festival!

  Na het daverende succes van vorig: dit jaar weer hét songfestival Den Haag. Een speciale 'talentenjacht' voor zangers en zangeressen van 60+ én voor jongeren (16 - 30 jaar). We noemen het dit jaar SING!. Een middag met jong en oud(er) talent dus! De Musicon Rock Band dBidh (allemaal oudere muzikanten uit Den Haag) begeleidt de deelnemers tijdens hun optreden. De deelnemers worden bijgestaan en gecoacht door bandcoach Remco Visker. Ook spelen blazers en strijkers van het Residentie Orkest mee! 

  SING! vindt plaats op zondag 17 maart (16.00 uur). SING! is tegelijker een zangwedstrijd met zangers en zangeressen van 60+ en met jonge zangers en zangeressen (16 - 30 jaar) die begeleid worden door muzikanten van het Residentie Orkest. 

  De deelnemers aan het songfestival zingen een cover met de band en het Residentie Orkest. Aan het einde van de show wordt een winnaar uitgeroepen die zich The Haagse Voice mag noemen (zowel in de 60+ als de jongerencategorie). Natuurlijk kun je als publiek meestemmen! 

  Onze theaterzaal wordt een grote poptempel! De tribune is ingeschoven (er zijn wel zitplaatsen, maar ook - om nog meer publiek kwijt te kunnen - staanplaatsen) en er is een bar in de zaal. Het wordt weer oergezellig! 

  SING! is een initiatief van Dakota en Musicon.

  Deelnemers en songs:

  Johnny Hendriks            REM - Losing my religion

  Daniëlle van Lien           Ella Fitzgerald - Summertime

  Wim van Lien                Nat King Cole - Route 66

  Jan-Anne van der Wel    The Rolling Stones - Angie

  Greetje Jansen              Cheap Trick - I want yoy to want me 

  Jamie Zwart                  Amy Winehouse - Back to Black

  Cheyenne Almak           Etta James - I just wanna make love to you

  Fleur de Bruin               Shocking Blue - Venus 

  Chris van Brakel            David Bowie – Heroes

  Wim Blume                   Peter Koelewijn - Kom van dat dak af


  Toegang is GRATIS. Wel graag reserveren: dat kan via de bestelknop hieronder, via 070 326 5509 of aan de kassa van Theater Dakota (Zuidlarenstraat 57).