Volg ons: Facebook Twitter

  Shirma Rouse

  Geweldig programma over één van de grootste stemmen allertijden: Aretha Franklin. Laat dat maar aan Shirma Rouse over! Try out. 

  In het theaterseizoen 2012-2013 lanceerde Shirma Rouse een theatertour over het leven van Aretha Franklin “The Queen of Soul”. Nadat de artistiek leider van het Metropole orkest Shirma een dvd met daarop een live optreden van Aretha Franklin in Nederland uit 1968, in de handen drukte was ze verkocht. Shirma was zo onder de indruk dat ze besloot om een eerbetoon aan Franklin te maken.”

  Op 25 maart 2017 wordt Aretha Franklin 75 jaar, een mooi moment om de theatervoorstelling “Aretha! The Queen of Soul” weer op de planken te brengen en haar leven en muziek te vieren.

  Aretha! The Queen of Soul is een muzikale theatervoorstelling die het publiek een uniek kijkje geeft in het leven van Aretha Franklin, de vrouw, moeder en mens achter die soulstem. Onder begeleiding van een achtmans formatie zingt Shirma Rouse ‘Think’, ‘Bridge Over Troubled Water’, ‘Respect’ en vele andere favorieten.

  Shirma Rouse zong met de crème de la crème uit de muziekwereld: Anouk, Alain Clark, Chaka Khan, Wouter Hamel, Michael Bolton, Ladies of Soul, het Metropole Orkest en vele anderen. En met haar overtuigende deelname aan The Voice of Holland wist zij de harten van het grote publiek te veroveren.

  De pers over Shirma Rouse sings Aretha:
  ‘Franklin is uniek en origineel, covers zijn dat zelden, maar Rouse slaagt er in een persoonlijke stempel op het repertoire van Franklin te zetten, en dat is een groot compliment’. (Villa D’Arte)

  ‘Moedig dat de Antilliaanse Shirma Rouse nu een eerbetoon brengt aan de Queen of Soul, maar allejézus wat doet ze het overtuigend!’ (Veronica Magazine)

  ‘Shirma heeft veel in haar mars’…’genieten!’…. (Blues Magazine)

  DE KAARTPRIJS IS INCLUSIEF 1 DRANKJE IN DE PAUZE. ALS ER GEEN PAUZE IS, KRIJGT U HET DRANKJE ACHTERAF.


  We hebben een extra bij deze voorstelling. Op vrijdaag 22 september serveren we in ons café ZUID57 (sinds de zomer onderdeel van Dakota) een speciaal theatermenu. 

  Voorgerecht
  Tomatensoep met pesto

  Hoofdgerecht
  Een keuze uit:

  Lamstajine met zuidvruchten, groenten en rosevalaardappelen met rozemarijn  

  Tajine van proviand met zwarte olijf, ratatouille en aardappelpuree  (vegetarisch)

  Nagerecht
  Chocolademousse

  Het gehele menu kost €20. Reserveren via cafezuid57@theaterdakota.nl .

  Let op, er is plek voor 30 personen. Wees er snel bij.

  Alvast eet smakelijk en een hele mooie voorstelling gewenst!