Volg ons: Facebook Twitter

  Selamat Makan

  Geweldige theaterbelevenis! Broer en zus Grunewaldf met hun voorstelling mét daarbij een heerlijke Indische maaltijd. Aanrader!

  DIT IS EEN THEATERBELEVING!
  Storytelling – Indische verhalen – geuren kringelen uit de wadjans – Indische maaltijd

  Sinds de première in september 2014 speelden Roy en Hedy Grünewald deze voorstelling (of liever: dit concept) voor alleen maar uitverkochte zalen.

  Deze theaterbeleving is beslist niet alleen voor ‘Indo’s’, maar voor iedereen die van lekker Indisch eten houdt en geniet van prachtige verhalen. Over Indië, tempo doeloe en de Indo’s in Nederland. Historie afgewisseld met persoonlijke en humoristische belevenissen.

  Het publiek wordt persoonlijk door Roy en zijn zus Hedy welkom geheten voor een ‘kumpulan’, een Indische familiebijeenkomst. Als men in de zaal zit, vertelt Roy dat het eten nog niet klaar is. Hedy staat op het podium te koken. Kruidige geuren kringelen de zaal in en ondertussen vertelt Roy de verhalen. Na afloop wordt het publiek uitgenodigd in de foyer voor een heerlijke, authentieke Indische maaltijd met rijst, saté, sajoer, telor Bali, sambal goreng en garnituren.

  Krachtig theaterconcept
  De kracht van dit concept is ook gelegen in de manier waarop het publiek gaat eten. Geen gedekte tafels, maar men zit gezellig informeel bij elkaar aan tafel. De verhalen komen vanzelf. Over Indische roots, een Indische schoonvader, of toeristische belevenissen. Ook de manier waarop de maaltijd wordt geserveerd is onderdeel van het concept.

  Aanvang om 16.00 uur. De voorstelling duurt 75 minuten zonder pauze. Daarna gaan we eten in onze foyer.

  De toegangsprijs €35 is voor voorstelling én eten!