Volg ons: Facebook Twitter

  Repelsteeltje

  Afbeelding niet gevonden.

  Niemand Weet, Niemand Weet (Repelsteeltje): een spannend verhaal (6+) met een happy end, gebaseerd op Repelsteeltje: over opscheppers, verliefde prinsen en over een vriendschap die alles overwint.

  Esmiralda is de dochter van een rijke molenaar en heeft voor haar negende verjaardag een cello gekregen. Zij speelt zo mooi dat alle boerenjongens tot in de verre omtrek verliefd op haar worden. Maar haar vader wil meer. En als hij tegen een prins, die hij per toeval ontmoet, zegt hij dat zijn oogappel uit stro gouddraad kan spinnen, spint de arme Esmiralda haar lieve vingers kapot. Haar tranen vloeien rijkelijk op de draad van stro en als zij dan hulp krijgt uit onverwachte hoek belooft zij als dank haar eerste baby.

  Voor de derde keer bewerkt Hans van den Boom een sprookje speciaal voor kinderen. Na BIANCA EN DE JAGER (Sneeuwwitje) en JORIS EN DE DRAAK, nu NIEMAND WEET, NIEMAND WEET (Repelsteeltje). Een muziektheaterproductie in de regie van Erna van den Berg. Vijf acteurs/musici vertellen en spelen het verhaal van Repelsteeltje, in een betoverend decor vol visuele verrassingen.

  Credits:

  Regie: Erna van den Berg, Kostuums: Dorien de Jong, Licht: Reier Pos, Spel: Floor van Berkestijn - Desirée van der Laan, Tiong Hok Tan - Repelsteeltje, Rosa Mee - Esmiralda Waldhoorn, Rienus Krul - Frans Joseph Waldhoorn, Rik Engelgeer - Prins Eduard van Pruisen, Techniek: Gerco Kolthof, Tekst: Hans van den Boom, Muzikale begeleiding: Marielle Woltring ism Miguel Boelens, Decor: Nele Ceustermans

   

  LET OP, GEWIJZIGDE AANVANGSTIJD: de voorstelling begint om 15.00 uur.