Volg ons: Facebook Twitter

  ProJazz: Big Band Avond

  ProJazz Big Band Avond in Dakota! Royal Conservatoire Big Band met Michael Abene & John Ruocco

  The Royal Conservatoire Big Band gedirigeerd door Michael Abene feat. saxofonist / klarinettist John Ruocco

  Na diverse succesvolle concerten in het verleden is hij dit seizoen weer terug in Theater Dakota: de Big Band van het Koninklijk Conservatorium Den Haag. De Big Band wordt voor ieder concert geformeerd uit de beste jazzstudenten. Samen met een (inter)nationale solist stellen zij een speciaal programma samen.

  Dit keer brengt de Big Band een van de belangrijkste Big Bandleiders mee van deze tijd: Michael Abene. Deze autodidact begon op piano bij Clark Terry en Don Ellis. Zijn talent bracht hem overal, van Village Vanguard tot Carnegie Hall, en hij werkte met veel beroemdheden, van Liza Minelli tot B.B. King. Van 2004-2014 was hij chef dirigent van de vooraanstaande WDR Big Band. Hij arrangeerde voor muzikanten als Randy Brecker, Paquito D’Rivera, John Scofield en Tom Harrell. Zijn arrangementen worden nog steeds over de hele wereld gespeeld.

  Samen Met de Royal Conservatoire Big Band brengt Michael Abene een speciaal door hem geselecteerd programma. De Amerikaanse saxofonist en klarinettist John Ruocco speelt mee als gastsolist. Ruocco speelde met artiesten als Dizzy Gillespie, Art Farmer, Slide Hampton en Beaver Harris en gaf concerten op talloze festivals, waaronder het North Sea Jazz Festival.


  DE KAARTPRIJS (€17, OOIEVAARSPAS €8,50) IS INCLUSIEF 1 DRANKJE IN DE PAUZE. ALS ER GEEN PAUZE IS, KRIJGT U HET DRANKJE ACHTERAF. STUDENTENPRIJS €8,50.


  EXTRA BIJ DE BIG BAND AVOND: WILDMENU

  Wildpeper van hert met spek en peperkoek geserveerd met aardappelpuree, rode kool en cranberrycompote. Vegaterische versie ook mogelijk. 

  Chocomousse of koffie

  Prijs €18,50

  Reserveer uw tafeltje via cafezuid57@theaterdakota.nl of 070 326 5509. Wees op tijd, want op voorstellingsavonden is het diner in ons café-restaurant gewild.