Volg ons: Facebook Twitter

  Premiere Buurtfilm

  De rode loper gaat uit voor de GRATIS Buurtfilm van Escamp! De film geeft een exclusief kijkje in je eigen wijk en vertrouwde beelden, maar laat ook pareltjes zien waarvan je het bestaan nog niet wist. 

  De buurtfilm over Escamp gaat op donderdag 26 juli (19.00, 20.30) in première! Natuurlijk met rode loper! De première is GRATIS en de hele buurt is uitgenodigd. De inzenders van de filmpjes krijgen een persoonlijke uitnodiging en zijn die avond onze ere-gasten. 

  Buurtfilm
  Er is een film gemaakt! Over Escamp. Alle inwoners uit het stadsdeel konden filmpjes insturen. Al deze filmpjes zijn door de professionele filmmaker voor de film gebruikt. Daarnaast zijn zes filmpjes uitgelicht en de makers daarvan zijn een dag gevolgd. Het resultaat is heel mooi beeld met allerlei initiatieven, bijzondere mensen, mooie verhalen, onontdekte plekken en beelden van het leven in Escamp. Hoe leven mensen hier in de buurt? En wat maakt hun leven bijzonder? Een uniek portret.


  De buurtfilm over Escamp is gratis. Wel graag van te voren reserveren, want vol = vol! Reserveren kan via kassa@theaterdakota.nl, 070 326 5509 of aan de kassa van Theater Dakota (Zuidlarenstraat 57).