Volg ons: Facebook Twitter

  POTJESMAN

  2 Turven Hoog: Potjesman is een zintuigelijke voorstelling voor iedereen die graag een potje open maakt.

  Er is een man die graag wandelt in zichzelf. Hij woont in een huisje vol potjes. Ieder potje is een wereld om te ontdekken. Laat de buitenwereld maar buiten. Kom je ook naar binnen?

  Potjesman is een zintuiglijke voorstelling in een tentje voor iedereen die graag eens een potje openmaakt. De solo speelde als Proeftuinvoorstelling op 2 Turven Hoog in Almere afgelopen oktober en is daar met veel enthousiasme ontvangen. 

  Kajetan Uranitsch studeerde in 2016 af aan de Amsterdamse Theaterschool (AHK). Hij speelde o.a. in Als je maar hard genoeg rent, weet niemand meer waar je bent van Theater Artemis, die onderscheiden werd met de VSCD mimeprijs 2016. In afgelopen Over t IJ festival speelde hij de solo Amatourist.

  Jasmin Hasler komt uit Oostenrijk, studeerde textiel en landschapsarchitectuur en kwam na omzwervingen over de wereld in Nederland terecht om voor theatermaker op de HKU te studeren. Tijdens die laatste studie ontwikkelde zij een grote liefde voor zintuiglijk, lichamelijk en beeldend theater. In haar eigen werk speelt ze regelmatig voor of met kinderen. www.jasminhasler.com

  Trailer: https://vimeo.com/199972065

  Beeld/regie: Jasmin Hasler
  Performance: Kajetan Uranitsch

  Geluidsontwerp: Tanaquil Schuttel

  Decor: Jakob Proyer
  Artistiek advies: Ingrid Wolff & Anne-Beth Schuurmans 

  Coproductie met 2 Turven Hoog


  Leeftijd: 1 t/m 4 jaar en volwassenen / Genre: Mime / Duur: 40 minuten