Volg ons: Facebook Twitter

  Peter Beets Trio - Gershwin Reimagined

  Terug in Dakota: Peter Beets! Zowel in binnen- en buitenland oogst hij grote bewondering en op zondag 7 april presenteert hij z'n nieuwe album: 'Our Love is Here to Stay' met een toptrio. Geweldig mooi album! 

  Dit voorjaar verschijnt het nieuwe album van de Haagse Pianist Peter Beets: Our Love Is Here To Stay - Gershwin Reimagined. Klassieke muziek, blues, jazz, latin, volksmuziek: Alles zit in de muziek van George Gershwin. Hij verbindt werelden, versmelt kunst en entertainment, brengt de artiest en de luisteraar bij elkaar, verbindt generaties en verbroedert culturen.

  Gershwin heeft tijdloze kunst naar de straat gebracht en toegankelijk gemaakt tot in de huiskamer. Werkelijk iedereen voelt zich verbonden met deze muziek, jong en oud, door alle lagen van de samenleving.

  Peter Beets: “Het is een immense eer en een intens genoegen om mijn persoonlijke interpretatie te geven aan een aantal van de meest gevierde composities van een van de allergrootste componisten aller tijden. Wat de wereld nodig heeft, nu en altijd, is: George Gershwin!”

  In Theater Dakota presenteert Beets zijn nieuwe album met een toptrio: de altijd ‘steady’ swingende Frans van Geest op bas en het jonge toptalent Wouter Kuhne op drums.


  Dit concert is i.s.m. ProJazz geprogrammeerd in Theater Dakota.