Volg ons: Facebook Twitter

  Peace of Mind

  Heart 4 Music

  Peace of Mind concert in Dakota!

  Peace of Mind is het eerste concert georganiseerd door Heart4musicevents die zich focust op de wereldvrede. Muziek is uitermate geschikt om innerlijke vrede teweeg te brengen. Juist in deze tijd is het samenkomen voor innerlijke vrede uitermate belangrijk. Wij hopen ook dat mensen van allerlei culturen op dit concert af zullen komen, zodat ze samen kunnen genieten van de taal van het hart. Er zal een muzikale dialoog plaatsvinden tussen twee top pianisten genaamd Ako Taher, voormalig gevlucht uit Irak en Italiaanse pianist Nazareno Ferruggio

  Ako Taher is bekend van meerdere televisie-programma’s en heeft ook al opgetreden voor de Koning en Koningin. Nazareno Ferruggio komt speciaal voor dit concert van Italië naar Nederland. Hij is cum laude afgestudeerd en heeft in zijn land meerdere Awards gewonnen. Hij reist met zijn concerten de hele wereld door en heeft onder andere al in de Carnegie Hall gestaan in New York. 

  Als kers op de taart zal Susanne de Rooij tijdens het concert een aantal popliederen ten gehore brengen, die op het thema slaan. Hierbij zal ze ook een nummer brengen over een vluchteling geschreven door Studio Framework.


  Datum: dinsdag 9 juli 
  Aanvang: 19.30 uur
  Locatie: Theater Dakota

  Datum 9 juli
  Aanvang 19.30 uur
  Prijs €20,- (Normaal)
  koop kaarten