Volg ons: Facebook Twitter

  Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft

  Fantastische voorstelling voor kinderen (leeftijd 2+)!

  Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren... Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen.

  Over een kleine mol... is een fysieke bijna woordloze Meneer Monster productie. Een hilarische slapstickvoorstelling voor 2 jaar en ouder.

  Van de makers van De Gruffalo en Fantastische Meneer Vos, naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Elbruch.


  Meneer Monster
  Meneer Monster is een jong en fris jeugdtheatergezelschap dat met haar producties een blijvende meerwaarde binnen het Nederlandse jeugdtheater wil worden. Ze bewerken internationale jeugd- bestsellers tot volwassen jeugdvoorstellingen die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid. Meneer Monster is cultureel ondernemend en creatief en staat te springen om met hun monsterlijke producties de harten van hun jonge én volwassen publiek te gaan veroveren. Als geen ander weet Meneer Monster internationale jeugdliteratuur op het podium tot leven te wekken voor jong en oud. Het collectief maakt ‘Pixar theater' vol humor, fantasie en verbeeldingskracht. De voorstellingen hebben een stoer en ongepolijst karakter; energiek, fysiek en vol spelplezier. Meneer Monster speelt hitvoorstellingen zoals Poep! (2+), De Gruffalo (3+) en Fantastische Meneer Vos (4+).


   

  Credits
  Leeftijd: 2+
  Duur: 45 minuten
  In een bewerking van: Meneer Monster
  Spel: Olaf van de Ven, Christiaan Bloem, Chris Koopman, Stijn Hoes (de voorstelling wordt gespeeld door twee van bovenstaande acteurs).
  Eindregie: Henk de Reus
  Kostuum en decor: Anneloes van Assem
  Publiciteitsbeeld: Studio Matusiak