Volg ons: Facebook Twitter

  Ouderen Song Festival

  Ook van Jou Muziekfestival Lazy Sunday! Met: de grande finale van ons Ouderen Songfestival. 10 zangers en zangeressen uit de wijk (60+) op het podium met de te gekke band dBidh. 

  Op zaterdag 17 & zondag 18 maart vindt het Ook van Jou Festival in Theater Dakota plaats. Geheel in het teken van muziek. Helemaal GRATIS! Laat je tijdens dit festival dus verrassen door de spetterende klanken en optredens van onze muziektour (met verschillende soorten muziek op speciale plekken. Van pop, rap, tot bollywood en flamenco!), óf geniet van het open podium in ons café. Natuurlijk kun je ook dansen op de lekkere rap nummers van Miqi & Mitch, snoeiharde beats van De Kraaien en de DJ Dance Party van Espresso Records.

  Lazy Sunday! Relax lekker bij met de singer-songwriters van eigen bodem, het uitzinnige theaterconcert van Marjolein Meijers & band en het gezellige Ouderen Songfestival. Het wordt een waanzinnig weekend vol entertainment en geniet tussendoor van onze heerlijke hapjes en eten! Het hele festival door de heerlijkste gerechten (tip: eet lekker bij ons en beleef de muziektour door het hele pand op zaterdag!); onze theaterzaal in omgetoverd tot concertzaal mét bar!


  OUDEREN SONG FESTIVAL
  zondag 18 maart, 16.30 - 18.00 uur
  GRATIS, wel graag reserveren via bestelknop hieronder of via 070 326 5509, kassa@theaterdakota.nl of aan de kassa van Dakota (Zuidlarenstraat 57). 

  We gaan zingen in Dakota! Een speciale 'talentenjacht' voor zangers en zangeressen van 60+. Heel erg leuk! Het Ouderen Songfestival is een initiatief van Dakota en Musicon. De Musicon Rock Band dBidh (allemaal oudere muzikanten uit Den Haag) begeleidt de deelnemers tijdens hun optreden. De deelnemers zijn bijgestaan en gecoacht door bandcoach Remco Visker. 

  De deelnemers aan het songfestival zingen een cover met de band. Aan het einde van het live concert op 18 maart wordt een winnaar uitgeroepen die zich The Haagse Voice Senior mag noemen. De winnaar krijgt een beker en mag tijdens het Ook van Jou Festival begin september (op ons plein!) optreden. Ook het publiek mag meestemmen tijdens het Ouderen Song Festival. 

  De deelnemers zijn:

  George van Haastert  

  The Dubliners - The Wild Rover

  Wim Romijn

  Engelbert Humperdinck - Green grass of home

  Rob Lubbersen

  Trini Lopez - If I had a hammer

  Patty Jansen

  Pointer Sisters - Fire

  Benjamin Posthuma

  Waylon Jennings - Waymore Blues

  Marijke Elsman

  Dolly Parton - Jolene

  Robby de Wit

  Neill Young - Heart of Gold

  Boy Lieffering

  The Beatles - Act Naturally

  Sonja Pierie

  Jefferson Airplane - White Rabbit

  Pearl Stewart Bulloch

  Michael Buble - I got the world on a string