Volg ons: Facebook Twitter

  Open Podium

  Ook van Jou Muziekfestival! Het podium is ook van jou! Doe mee (of kom natuurlijk kijken; er zijn heerlijke hapjes, heerlijk eten en drankjes). 

  Op zaterdag 17 & zondag 18 maart vindt het Ook van Jou Festival in Theater Dakota plaats. Geheel in het teken van muziek. Helemaal GRATIS! Laat je tijdens dit festival dus verrassen door de spetterende klanken en optredens van onze muziektour (met verschillende soorten muziek op speciale plekken. Van pop, rap, tot bollywood en flamenco!), óf geniet van het open podium in ons café. Natuurlijk kun je ook dansen op de lekkere rap nummers van Miqi & Mitch, snoeiharde beats van De Kraaien en de DJ Dance Party van Espresso Records.

  Lazy Sunday! Relax lekker bij met de singer-songwriters van eigen bodem, het uitzinnige theaterconcert van Marjolein Meijers & band en het gezellige Ouderen Songfestival. Het wordt een waanzinnig weekend vol entertainment en geniet tussendoor van onze heerlijke hapjes en eten! Het hele festival door de heerlijkste gerechten (tip: eet lekker bij ons en beleef de muziektour door het hele pand op zaterdag!); onze theaterzaal in omgetoverd tot concertzaal mét bar!


  OPEN PODIUM
  zaterdag 17 maart, 18.00 - 21.00 uur
  GRATIS! Reserveren niet nodig. 

  Doe mee aan het Open Podium in Dakota (of kom kijken!)

  Muzikanten en talenten uit Escamp: opgelet! Het podium is voor jou op zaterdag 17 maart (aanvang 18.00 uur) in Dakota. In het café van Dakota zetten we een podium neer. Het publiek kan lekker onder het genot van een drankje en hapje luisteren naar de mooiste muziek en het grootse talent uit onze stad! En: er is heerlijk eten. Kom bij ons eten en geniet tegelijkertijd van de beste muziek.

  Singer-songwriters, rappers, muzikanten, zangers/zangeressen, zanggroepjes, (kleine) koren….iedereen is welkom op Dakota’s Open Podium! Laat zien wat je kunt en meld je aan via onderstaand formulier of stuur een mail naar mark@theaterdakota.nl. Je kunt ook op de avond zelf besluiten om op te treden hoor! Als je lekker aan het luisteren bent en je denkt: nou, toch wel heel erg leuk, ik zou wel het podium op willen; dan kan dat! De ROCKIT huisband is fantastisch en speelt alles. Je kunt met hen spelen en zingen, maar als je het podium voor jezelf alleen wilt om je muziek te maken, dan kan dat natuurlijk ook. 

  Wil je zelf niet optreden? Komen kijken kan natuurlijk ook. Lekker relaxed luisteren naar muziek en muzikaal talent in ons café. Toegang is gratis.

  AANMELDFORMULIER OPEN PODIUM


   zingen
   instrument bespelen
   rap
   anders
   Ja!