Volg ons: Facebook Twitter

  Open Podium én Buurt BBQ

  Open Podium! Op het strand op ons plein! Doe je mee? Kijken en genieten van de muziek kan natuurlijk ook. Toegang en deelname gratis. Ook met gratis BBQ!

  Op vrijdag 13 juli (17.00 – 23.00) is er een open podium op het strand van Theater Dakota! Je leest het goed, buiten in het zonnetje zal er een podium worden neergezet en jij kunt de sterren van de hemel zingen! Of kom lekker kijken en geniet van de verrassende optredens onder het genot van een hapje en een drankje. Want er is in de avond ook een Buurt BBQ dus blijf vooral hangen en luister naar de mooiste muziek én het grootste talent uit onze stad!

  Singer-songwriters, rappers, muzikanten, zangers/zangeressen, zanggroepjes, (kleine) koren….iedereen is welkom op Dakota’s Open Podium! Laat zien wat je kunt en meld je aan via onderstaand formulier of stuur een mail naar mark@theaterdakota.nl. Je kunt ook op de avond zelf besluiten om op te treden hoor! Als je lekker aan het luisteren bent en je denkt: nou, toch wel heel erg leuk, ik zou wel het podium op willen; dan kan dat! De ROCKIT huisband is fantastisch en speelt alles. Je kunt met hen spelen en zingen, maar als je het podium voor jezelf alleen wilt om je muziek te maken, dan kan dat natuurlijk ook. 

  Wil je zelf niet optreden? Komen kijken kan natuurlijk ook. Lekker relaxed luisteren naar muziek en muzikaal talent in ons café. Toegang is gratis!

  Wil je lekker mee BBQ'en (je krijgt van ons een BBQ pakketje en 1 consumptie gratis), geef je dan op via mark@theaterdakota.nl 

   

  AANMELDINGSFORMULIER OPEN PODIUM


   zingen
   instrument bespelen
   rap
   anders