Volg ons: Facebook Twitter

  Open Podium Acoustic

  Eerste editie van het Open Podium Acoustic! Met een geweldige pianist en gitarist! Doe mee. Of kom kijken & luisteren!

  Open Podium in het café van Theater Dakota!
  Dit keer een akoestische versie! Dus:

  OPEN PODIUM ACOUSTIC!

  Doe mee aan het Open Podium Acoustic in Dakota (of kom kijken!).

  Normaal gesproken staat de ROCKIT HUISBAND op het podium. Nu ook, maar dan met een akoestische set. Een gitarist en een pianist.  

  Muzikanten en talenten uit Den Haag: opgelet! Het podium is voor jou op donderdag 6 december (aanvang 20.00 uur) in Dakota. Singer-songwriters, rappers, muzikanten, zangers/zangeressen, zanggroepjes, (kleine) koren….iedereen is welkom op Dakota’s Open Podium! Speel of zing mee met de muzikanten (de muzikanten spelen werkelijk alles!). Helemaal alleen het podium pakken, kan natuurlijk ook. Het publiek kan lekker onder het genot van een drankje luisteren naar de mooiste muziek en het grootse talent uit onze stad!

  Artiesten van Den Haag: laat zien wat je kunt en meld je aan via onderstaand formulier. Je kunt ook op de avond zelf besluiten om op te treden hoor! Als je lekker aan het luisteren bent en je denkt: nou, toch wel heel erg leuk, ik zou wel het podium op willen; dan kan dat!

  Wil je zelf niet optreden? Komen kijken kan natuurlijk ook. Lekker relaxed luisteren naar muziek en muzikaal talent in ons café. Toegang en deelname zijn gratis.

  Het Open Podium wordt mogelijk gemaakt door Rockit Music Productions en Theater Dakota (Zuidlarenstraat 57, Den Haag).


   zang
   instrument bespelen
   rap
   anders
   

  Captcha Code

  Klik op de afbeelding om een andere combinatie te zien.