Volg ons: Facebook Twitter

  Open Ears

  Afbeelding niet gevonden.

  Kom mee op luisteravontuur met muziekzendeling Brechtje Roos! Voor iedereen, ook voor scholieren (4HAVO t/m 6VWO). Ontdekken, (anders) luisteren, herkennen, verbanden leggen: het wordt een inspirerende, ontspannen middag. De sessie duurt een uur.  

  Toon zetten, sfeer breken, opzwepen, inslapen, bluffen, recyclen: met muziek kun je (van) alles maken.

  In de sessie OPEN EARS (ook voor scholieren!) heeft muziekzendeling en professioneel muzikant Brechtje Roos het over de opties van een intro, de boost die beats kunnen geven, de gerecyclede hit die toch nóg anders kan klinken.

  In OPEN EARS linkt de muziekzendeling muziek van nu (o.a. Adele en Gotye) aan geluid uit verschillende tijden en van allerlei stijlen. Via thema’s verbindt zij op inventieve wijze fragmenten uit de oude muziek, jazz en wereldmuziek. Een losse, ontspannen middag (OPEN EARS duurt een uur), waarbij ontdekken en 'anders' luisteren voorop staan!

  In OPEN EARS is er natuurlijk mogelijkheid om je eigen muziekmijmering te laten horen:1 minuut praat jij over de muziek die jij opzet als jij je relaxed of juist energiek wil voelen. Daarna luisteren we er 2 minuten naar. Verder is de muziekzendeling benieuwd naar jouw mening en worden je oren af en toe extra geprikkeld.