Volg ons: Facebook Twitter

  NTjong Toneelatelier (7 tot 10 jaar)

  Lekker een hele dag (toneel)spelen, verzinnen, bouwen en maken! Speciaal voor kinderen van 7 t/m 10 jaar. Elke vakantie!

  Kom (toneel)spelen in Theater Dakota! NTjong verzorgt voor iedereen van 7-10 jaar dit toneelatelier onder leiding van een professionele theatermaker. Kinderen werken een hele dag (van 10.00 - 16.00 uur) aan de hand van een thema. In de Kerst- Voorjaars- en Meivakantie!

  De dagen duren van 10.30 - 16.00 uur. Om 15.30 is er een mini-voorstelling waar ouders, opa's en oma's, broertjes, zusjes en andere geïnteresseerden kunnen komen kijken. De kinderen laten dan zien wat ze hebben geleerd en gemaakt.

  Geen begeleiding nodig op de dag zelf, er is een theatermaker die de kinderen de gehele dag begeleidt. Graag zelf lunch meebrengen, voor drinken wordt gezorgd.

  Prijs per kind €12,50, Ooievaarspasprijs €6,25. Bestel kaarten via bestelknop hier onderaan de pagina of via 070 326 5509 of aan de kassa van Dakota (Zuidlarenstraat 57).  


  Donderdag 28 december  
  10.30 – 16.00 uur
  Thema: Wollen sokken met warme chocolademelk

  7 – 10 jaar

  Het is koud. Iedereen blijft in zijn eigen huis. Behalve wij. Wij komen bij elkaar en drinken warme chocolademelk. We gaan in gesprek met elkaar, ondanks dat we elkaar niet kennen. Het jaar is bijna afgelopen. Wat zie je als je mij ziet? Wat durf je mij eigenlijk niet te vragen? Wat wens je mij in het nieuwe jaar toe? Neem een dikke trui en sokken mee en voel je warm in de kou.


  Dinsdag 27 februari – Theater Dakota
  10.30 – 16.00 uur
  Thema: Wat voel jij? 

  7 – 10 jaar

  Wij voelen vaak heel veel tegelijkertijd. We kunnen boos zijn , verdrietig, blij, bang en nog veel meer… Stel je voor dat je altijd hetzelfde voelt. Of dat je geen gevoel meer hebt. Zou dat ook kunnen? Voel, kroel, en doe met ons deze dag door!


  Woensdag 2 mei 
  10.30 – 16.00 uur
  Thema: Vroeger Nu Later

  7 – 10 jaar

  Wij zijn nu. Waren wij vroeger hetzelfde als nu? Denk je vaker aan vroeger of aan later? Was er school? Genoeg eten en drinken? Waren er telefoons? Wij denken deze dag aan vroeger. Maar ook over nu en over later.