Volg ons: Facebook Twitter

  NTjong Toneelatelier (7-10 jaar)

  Een hele dag (toneel)spelen. Aan het einde van de dag: een mini-voorstelling waarin de kinderen laten zien wat ze hebben geleerd en gemaakt. Elke editie een ander thema. Leeftijd 7 t/m 10 jaar.

  Toneelateliers: speel mee met NTjong!

  In de Toneelateliers van NTjong gaan kinderen als theatermakers aan de slag. In de Toneelateliers wordt samen gefilosofeerd, gebouwd, geschreven en gespeeld vanuit een thema dat steeds verschilt. Ieder Toneelatelier is anders, dus kom gerust een paar keer achter elkaar!

  Dinsdag 18 oktober: Vreemdedingen in zwart-wit
  Vrijdag  30 december: Lekker winterslapen
  Dinsdag 28 februari: Vliegen naar de zon
  Dinsdag 2 mei: Denkend aan vroeger

  Alle ateliers duren van 10.30 tot 15.30 uur.

  Zorg zelf voor lunch, wij zorgen voor iets te drinken.

  Ieder atelier wordt afgesloten met een korte presentatie. De kinderen kunnen hier ouders, grootouders en anderen voor uitnodigen. De presentatie start om 15.00 uur.


  Vreemdedingen in zwart-wit

  De wereld is vol met dingen: dingen die je kent en Vreemdedingen. Wat zijn die dingen, hoe ga je met ze om en moet je ze eigenlijk wel leren kennen? We sluipen om de Vreemdedingen heen, zullen we ze wel of niet toelaten in onze wereld?

  Dinsdag 18 oktober 

  Lekker winterslapen
  Het is donker en koud buiten. Binnen bouwen we een hol. We vertellen verhalen, filosoferen en dromen over wat er komen gaat als de zon weer gaat schijnen. Neem je dekbed en kussen mee en beleef een warm winteravontuur.
  Vrijdag 30 december 

  Vliegen naar de zon
  Je vader en moeder weten alles, toch? Over wat je wel en niet moet doen, over waar je bang voor moet zijn en waarvoor niet. Maar wat nou als je zelf beslist of je iets kan? Vlieg met ons uit, misschien wel tot de zon!
  Dinsdag 28 februari 

  Denkend aan vroeger
  Waar was je vroeger? En was er ook een vroeger voor jij er was? Hoe zag je stad eruit, je straat, je huis? Wat maakten mensen mee toen jij nog niet geboren was? In dit toneelatelier vragen we ons samen af of we ons al die dingen moeten blijven herinneren. 
  Dinsdag 2 mei