Volg ons: Facebook Twitter

  NTjong Kerstatelier 7+

  Theater in de Kerstvakantie! (Toneel)spelen, maken en verzinnen! Twee dagen, 27 en 28 december! Voor kinderen van 7 t/m 10 jaar. Aan het einde van de twee dagen laat je in een mini-voorstelling zien wat je hebt geleerd en gemaakt. 

  KINDERKERSTVAKANTIE!

  Kom twee dagen (toneel)spelen, verzinnen, maken, bouwen! Dit keer een speciale NTjong Toneelatelier; in plaats van 1 dag ga je nu 2 dagen aan de slag met een professionele theatermaker. Je maakt, samen met de andere kinderen, een mooie mini-voorstelling die je op 28 december speelt. 

  Tijdens dit atelier spelen we verschrikkelijke sneeuwmannen, ontwerpen we huizen om van te bibberen en kleding om in op te warmen. Er lopen ijsberen op de weg, mensen wonen in een iglo en Alaska fashion is de nieuwste trend. Maar wat als ALLES opwarmt? Wat als alles ontdooit? Vieren we dan kerst met een zonnebril op? Aan het eind van de tweede dag spelen de kinderen een kleine voorstelling waar ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en vrienden naar kunnen komen kijken. 


  Duur:     
  Donderdag 27 en vrijdag 28 december l 10.30-16.00 uur
  Op vrijdag 28 december 15.15 uur is er een presentatie voor de ouders waarin je laat zien wat je hebt geleerd en gemaakt.

  Leeftijd: 7-10 jaar

  Breng je eigen lunch mee, wij zorgen voor drinken!