Volg ons: Facebook Twitter

  Nachtreis (6+)

  GRATIS KINDERVOORSTELLING BIJ HET OOK VAN JOU WINTER VERHALEN FESTIVAL.

  We hebben bij ons Ook van Jou Winter Verhalen Festival (28 t/m 30 december) elke dag een kindervoorstelling om 16.00 uur. Toegang GRATIS! 

  Wel graag reserveren van tevoren. Dat kan niet via website, maar alleen via 070 326 5509 of aan de kassa van Theater Dakota (Zuidlarenstraat 57). We raden aan te reserveren, want we verwachten dat het uitverkocht raakt. 

  De gereserveerde kaarten kun je tot uiterlijk een half uur voor aanvang bij de kassa ophalen. Daarna vervallen de gereserveerde kaarten. 

  Op zaterdag 30 december hebben we in de theaterzaal de voorstelling Nachtreis (6+) staan.


  In de persoonlijke voorstelling Nachtreis toont verteller Sahand hoe het is om op driejarige leeftijd te vertrekken uit het land waar je bent geboren. Hij laat zien wat het met je herinneringen doet wanneer je alles en iedereen om je heen achter je moet laten, om hen vervolgens nooit meer terug te zien. Sahand is een Nederlandse verteller met een Iraanse afkomst. Sinds 1999 brengt hij zijn verhalen in maar liefst drie talen ten gehore. Een prachtige vertelling voor jong en oud! Een regelrechte aanrader! Niemand kan je zo meenemen en zo vertellen als Sahand!