Volg ons: Facebook Twitter

  Into my arms

  Prachtige dansvoorstelling met ouderen in Dakota!

  De festivalhit Good [old] Times, Into my arms keert terug! Voor de zestiende editie van het Holland Dance Festival maakte Monique Masselink samen met dansers/choreografen Andrea Beugger en Dries van der Post een dansvoorstelling met 18 ouderen. Hun creatie Good [old] Times, Into my arms ging tijdens het Holland Dance Festival in première. In maart en april gaat de festivalhit tweemaal in reprise in Theater De Nieuwe Regentes en Theater Dakota.

  In Theater Dakota is Into my arms op zondag 15 april (16.00 uur) te zien! Prijs €15, inclusief gratis drankje.

  Twee jaar geleden werd tijdens de vorige editie van het Holland Dance Festival voor het eerst een productie gemaakt met oudere dansers, onder leiding van het choreografenduo Isabelle Chaffaud en Jérôme Meyer. Deze voorstelling, met de titel Good [old] Times, My tasteful life, scoorde meteen al hoge ogen. Zo zeer zelfs dat de dansers afgelopen zomer werden uitgenodigd voor een optreden op het Elixir Festival in het prestigieuze Sadler’s Wells Theatre in Londen.

  Festivalhit Good [old] Times, Into my arms
  Iedereen vraagt zich tijdens zijn leven wel eens af: wie ben ik nu echt? Hoe anderen naar je kijken is onlosmakelijk verbonden met hoe je naar jezelf kijkt. De wereld bepaalt op allerlei manieren hoe we onszelf zien en hoe we zijn. In Good [old] Times, Into my arms komen oude dansers, professionals en amateurs samen: een ontmoeting tussen verschillende leefwerelden. Wie zijn we? Met elkaar? Zonder elkaar? Alleen? Wat zie je als je mij ziet? Via herinneringen proberen we onszelf te construeren, zetten we de gebeurtenissen in bezield verband. De 22 dansers dansen en zingen en maken het publiek deelgenoot van hun intiemste herinneringen, bekentenissen, dromen en verlangens. 

  Good [old] Times cursus
  Holland Dance Festival biedt onder de naam Good [old] Times het gehele jaar door dansworkshops en cursussen aan voor iedereen van 55+ die lekker wil dansen. Tijdens deze cursus gaan deelnemers aan de slag met de basis van de moderne dans onder leiding van professionele dansdocenten van Holland Dance Festival. De lessen staan daarbij vooral in het teken van samen dansen met plezier als grootste drive. Bij de cursus is iedereen van 55+, met of zonder danservaring, welkom. Dit seizoen worden de cursussen, die kunnen worden opgedeeld in een basis- en gevorderdencursus, gegeven bij Theater De Nieuwe Regentes, Theater Dakota en het Diamant Theater.

  Ga voor meer informatie en tickets naar onze website: www.holland-dance.com of bestel via onderstaande bestelknop, via 070 326 5509 of aan de kassa van Theater Dakota (Zuidlarenstraat 57).


  DE KAARTPRIJS IS INCLUSIEF 1 DRANKJE IN DE PAUZE. ALS ER GEEN PAUZE IS, KRIJGT U HET DRANKJE ACHTERAF.