Volg ons: Facebook Twitter

  Miqi & Mitch (muziek, afro, rap)

  Ook van Jou Muziekfestival! Miqi & Mitch! Rap- en afrosensatie van dit moment. 

  Op zaterdag 17 & zondag 18 maart vindt het Ook van Jou Festival in Theater Dakota plaats. Geheel in het teken van muziek. Helemaal GRATIS! Laat je tijdens dit festival dus verrassen door de spetterende klanken en optredens van onze muziektour (met verschillende soorten muziek op speciale plekken. Van pop, rap, tot bollywood en flamenco!), óf geniet van het open podium in ons café. Natuurlijk kun je ook dansen op de lekkere rap nummers van Miqi & Mitch, snoeiharde beats van De Kraaien en de DJ Dance Party van Espresso Records.

  Lazy Sunday! Relax lekker bij met de singer-songwriters van eigen bodem, het uitzinnige theaterconcert van Marjolein Meijers & band en het gezellige Ouderen Songfestival. Het wordt een waanzinnig weekend vol entertainment en geniet tussendoor van onze heerlijke hapjes en eten! Het hele festival door de heerlijkste gerechten (tip: eet lekker bij ons en beleef de muziektour door het hele pand op zaterdag!); onze theaterzaal in omgetoverd tot concertzaal mét bar!


  MIQI & MITCH (rap, afro)
  zaterdag 17 maart, 20.15 - 20.40 uur
  GRATIS! Reserveren hoeft niet, maar wees op tijd, want vol = vol

  Miqi&Mitch zijn beiden opgegroeid en woonachtig in de Schilderswijk  in Den Haag. De twee kennen elkaar al jaren waaruit een hechte vriendschap is ontstaan. In september 2013 hebben Miqi&Mitch  samen met de heren  Broski, GathoRose een clip uitgebracht, genaamd "Fully Waisted".  In oktober 2015 heeft Mitch in samenwerking met de heren van Wilde Westen (Mula B en LouiVos) ft Broski een track uitgebracht, die "Gone" heet. De clip en de track zijn nog steeds op Youtube te vinden.

  In 2016 hebben Miqi&Mitch samen de clip "Given(chy)" uitgebracht die nog steeds op Youtube te vinden is. Daarna hebben ze besloten  om een samenwerking aan te gaan voor hun recente tape, genaamd “Better Days”, die in het teken staat van succes. Deze tape hebben zij op 22 december 2017 gereleased en is te beluisteren op Spotify, Apple Music, Itunes en Deezer.  Ze hebben al verschillende clips uitgebracht van hun tape, zoals “They Know”, "Teveel Gezeik " en "Mandem broke" die ook op Youtube en Spotfiy te vinden zijn.