Volg ons: Facebook Twitter

  Mijn kleine zeemeermin 4+

  Een mooie muziektheatervoorstelling (4+) voor de hele familie! Over liefde, moed, de zoektocht naar je roots en het vormen van je eigen identiteit. Grappig, spannend en ontroerend.

  Heb jij wel eens gezwommen in de grote oceaan? Ben jij wel eens oneindig ver op reis geweest? Heb jij wel eens een echte piraat ontmoet? En kun je mij daarover vertellen? Ik wil niets liever dan zwemmen in de zee. Het voelt als mijn thuis. Vanuit mijn badkuip op zolder denk ik na over hoe het daar buiten is. Waarom houdt mijn moeder me toch weg van de zee? Eén ding weet ik zeker: die reusachtige blauwgroene golven hebben er alles mee te maken… Mijn kleine zeemeermin is een muziektheatervoorstelling over liefde, moed, de zoektocht naar je roots en het vormen van een eigen identiteit.

  Theatermaker: Eva van den Bosch


  Wil jij ook schitteren op het toneel? Schrijf je dan snel in voor het Workshop Traject 'De Kleine Zeemeermin - maak je eigen voorstelling 7+'. 

  Je kan je HIER meer informatie vinden en inschrijven.

  Zaterdag 20 oktober (11:00 uur) 2 dagen Workshoptraject: De kleine zeemeermin - Maak je eigen voorstelling in één weekend - Rabarber
  Zondag 21 oktober (16:00 - 16:30 uur) Presentatie workshoptraject De Kleine Zeemeermin


  Deze theatervoorstelling is onderdeel van het Internationaal Kunst Festival voor de jeugd De Betovering 2018. Meer informatie vindt u op www.debetovering.nl