Volg ons: Facebook Twitter

  Marjolein Meijers & Band

  Ook van Jou Muziekfestival Lazy Sunday! Geweldig theaterconcert van Marjolein Meijers & Band. Marjolein (ex-Berini) en haar mannen spelen ALLES! 40 jaar ervaring op de planken!

  Op zaterdag 17 & zondag 18 maart vindt het Ook van Jou Festival in Theater Dakota plaats. Geheel in het teken van muziek. Helemaal GRATIS! Laat je tijdens dit festival dus verrassen door de spetterende klanken en optredens van onze muziektour (met verschillende soorten muziek op speciale plekken. Van pop, rap, tot bollywood en flamenco!), óf geniet van het open podium in ons café. Natuurlijk kun je ook dansen op de lekkere rap nummers van Miqi & Mitch, snoeiharde beats van De Kraaien en de DJ Dance Party van Espresso Records.

  Lazy Sunday! Relax lekker bij met de singer-songwriters van eigen bodem, het uitzinnige theaterconcert van Marjolein Meijers & band en het gezellige Ouderen Songfestival. Het wordt een waanzinnig weekend vol entertainment en geniet tussendoor van onze heerlijke hapjes en eten! Het hele festival door de heerlijkste gerechten (tip: eet lekker bij ons en beleef de muziektour door het hele pand op zaterdag!); onze theaterzaal in omgetoverd tot concertzaal mét bar!


  MARJOLEIN MEIJERS & BAND
  zondag 18 maart, 14.30 - 15.45 uur
  GRATIS, wel graag reserveren via bestelknop hieronder of via 070 326 5509, kassa@theaterdakota.nl of aan de kassa van Dakota (Zuidlarenstraat 57). 

  Als je als muzikant al 40 jaar op de planken staat en van die 40 jaar al 30 jaar theatervoorstellingen met muziek maakt, moge duidelijk zijn dat MUZIEK! niet zomaar eigen liedjes zijn, maar ook een persoonlijk en muzikaal verhaal in mijn moedertaal. Van Rotterdam naar Ierland, langs koppige cajuns en Amerikaanse old time naar oost Europees.

  Marjolein Meijers (bekend van De Berini's) en haar muzikanten zijn top! #Aanrader!

  MUZIEK! is een WERELDBAND