Volg ons: Facebook Twitter

  Luistersessie

  Afbeelding niet gevonden.

  Ontdekken, mijmeren, beseffen, genieten, herkennen, relaxen en nog veel meer? Kom mee op luisteravontuur met muziekzendeling Brechtje Roos!  

  Deze luistersessie is een ontdekkingstocht in muziekland én een introductie op de werkwijze van muziekzendeling en professioneel muzikant Brechtje Roos.

  Via thema’s verbindt zij op inventieve wijze fragmenten uit de oude muziek, jazz en wereldmuziek. Werk van bijvoorbeeld Baba Sissoko, Eric Vloeimans en Arvo Pärt kan voorbij komen. Met simpele tips luister je anders naar je eigen muziek en gaan er werelden voor je open. 

  PUBLIEKSREACTIES

  'Met veel enthousiasme, passie, kennis gebracht én je geeft een andere dimensie aan muziek luisteren (voor iemand zoals ik zonder muzikale achtergrond).'

  '...Zij gaf les in luisteren. Ze vertelde, en dan weer een fragment muziek, en dan weer wat vertellen. Of het werkte? Nou en of. Niet alleen dat de muziek die ze uitkoos fijn was en ze geheel naar mijn smaak door elkaar klassiek, jazz, en ‘wereld’ muziek liet horen, maar ook eeuwen aan elkaar knoopte...'  Weblog Anja Meulenbelt

  Foto: Inge Pont