Volg ons: Facebook Twitter

  Listen up

  Supervoorstelling van beatboxer, stemkunstenaar en super-ISHer Abdelhadi Baaddi!

  Pssst! Luister eens! Jij bent toch zo goed in keuzes maken? We zien je wel hoor. Speltbol of kapsalon, de fiets of de tram, freelance of loondienst. Jij kan dat, echt supergoed van je. Durf je het ook op grotere schaal? Echte verantwoordelijkheid voor de grote zaken des levens? Ben je dan ook dapper genoeg om de consequenties te dragen?

  Beatboxer, stemkunstenaar en super-ISHer Abdelhadi Baaddi ontwerpt een interactieve theatervoorstelling in de vorm van een hoorspel. Eentje zoals je die vroeger op de radio hoorde. Abdel is geïnspireerd door het bekende hoorspel op de radio in 1968 ‘War of the Worlds’.  

  Extra info:

  • AbdelHadi Baaddi maakte eerder de succesvolle voorstelling ‘Ik ga op reis, en neem mee’. NRC beschreef deze voorstelling als: "een van de pareltjes van het Amsterdam Fringe Festival".

  • Joost Maaskant is beter bekend als Maask, beatboxer en stemkunstenaar en maakt in zijn eentje met een loopstation muziek van Jazz tot Dubstep. Ook is hij al acht jaar de zakelijk leider van het evenement Pleinbioscoop in Rotterdam.

  • Daniel Mandolini beter bekend als Mando is een fenomenale beatboxer uit Berlijn, Europees beste! Hij kan de meeste bizarre geluiden creëren met zijn mond.

  ALGEMENE INFORMATIE
  Producent:
  ISH Dance Collective
  Cast: Abdelhadi Baaddi, Joost Maaskant (Maask) en Daniel Mandolini (Mando)
  Regie: Abdelhadi Baaddi
  Fotografie: Studio Breed
  Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=LVcSLkMAUjE
  Websitewww.ishdancecollective.com  

  SOCIAL MEDIA
  Facebook:
   www.facebook.com/ISHdance/
  Instagram: @ishdancecollective
  YouTube: www.youtube.com/channel/UCatCvvyJmzfXiRUjAfMP9_A


  STUDENTEN- EN SCHOLIERENPRIJS €10! BESTEL JE KAARTJE VIA KASSA@THEATERDAKOTA.NL, 070 326 5509 OF AAN DE KASSA VAN DAKOTA. ACTIECODE: STUDENT SCHOLIER.

  DE KAARTPRIJS IS INCLUSIEF 1 DRANKJE