Volg ons: Facebook Twitter

  Lilian Vieira & Band

  Geweldig, zomers concert van Lilian Vieira & band. Extra in Dakota: zomers diner en na afloop een DJ in het café. 

  LILIAN VIEIRA GRUPO

  In navolging van haar succesvolle theaterconcert Brasil Beyond de Bundas komt Lilian Vieira terug! 

  Zangeres en songwriter Lilian Vieira, geboren en getogen in Teresopolis (Brazilië), komt op 23-jarige leeftijd naar Nederland. Ze studeert af aan het Conservatorium in Rotterdam. Vervolgens ontmoet Lilian Stefan Kruger en Stefan Schmid, met wie ze ZUCO 103 vormt. En dan gaat het hard: twaalf jaar lang toert de band de hele wereld over. In 2010 besluit de band een pauze in te lassen. Deze periode is Lilian ook een veelgevraagd gastsoliste en zingt ze met onder meer het Metropole Orkest, Gideon van Gelder en Kraak & Smaak. Daarnaast richt ze haar eigen band op waarmee ze in 2014 haar titelloze debuutalbum uitbrengt. In 2016 staat Lilian niet alleen met haar theatertour BRASIL BEYOND DE BUNDAS op de planken, maar verschijnt in dezelfde periode het nieuwe album van Lilian Vieira Grupo, TANTA COISA, en maakt ZUCO 103 zijn rentree.  

  Ook deze keer neemt ze je mee op een muzikale reis waarbij een mix van bekende en minder bekende Braziliaanse covers maar natuurlijk ook eigen geschreven repertoire voorbij zullen komen. Begeleid door haar unieke muzikanten brengt Lilian Vieira Grupo u in Braziliaanse sferen.

  www.lilianvieira.com


  EXTRA IN DAKOTA

  Voorafgaand aan het concert een Zomers Diner (€15 p.p., twee gangen). Reserveer van tevoren je plek in het restaurant via 070 366 45 79.

  Zomers Menu
  Kipfilet piri piri met coxinhas balletje & grof gesneden groenten

  ***

  Pannacotta met rood fruit 

  Na afloop: DJ (door Lilian en haar band zelf!) in het café. Lekkere zomerse muziek onder het genot van een drankje! Uiteraard is de afterparty met DJ gratis.