Volg ons: Facebook Twitter

  Lakshmi

  LAKSHMI is een groot talent en wist in korte tijd veel indruk te maken in de Nederlandse muziekscene met haar pop-noir muziek. Na veel shows in poppodia en op festivals debuteert ze nu met een ongekende hoeveelheid voorstellingen in het theater.

  “Ik ben ervan overtuigd dat als LAKSHMI in het theater staat, je er helemaal ingezogen wordt door haar muziek, performance en stem” - Eric Corton

  Het grote talent LAKSHMI wist in korte tijd veel indruk te maken in de Nederlandse muziekscene met haar pop-noir elektronische muziek. Voor het eerst gaat zij met haar voorstelling ADEM  het theater in. Te zien op zaterdag 27 oktober (20.15 uur) in Theater Dakota. Mét gratis voorprogramma van zanger Prewien Pandohi-Mishre! Hij geeft voor het concert van LAKSHMI een gratis voorproefje op Festival Sacred Songs en zal mystieke lovesongs zingen.

  Een kaartje voor de voorstelling van LAKSHMI kost  €18 (Studenten/CJP –pas €10, Ooievaarspas €9), inclusief een drankje. Bestellen kan via bestelknop hieronder, 070 326 5509 of aan de kassa van Theater Dakota (Zuidlarenstraat 57).

  De voorstelling ADEM is een modern verhaal over een twintiger, hoe het is om je als meisje en vrouw in een mannenwereld te bevinden. Een fantastisch concert met nummers vol pop, elektro en klassieke elementen, gespeeld door haar eigen band. LAKSHMI wordt een hele grote! Eigenlijk is zij dat al; en wij hebben haar in Dakota!

  In samenwerking met regisseur Vincent van den Elshout maakt zij een voorstelling waar ze het publiek een complete experience geeft wat muzikaal en visueel een onuitwisbare indruk maakt.

  Bekijk HIER de trailer met Leo Blokhuis en Eric Corton over LAKSHMI

  Website: www.lakshmimusic.com 


  DE KAARTPRIJS VOOR STUDENTEN & CJP-PAS IS €10.
  KAARTPRIJS IS INCLUSIEF 1 DRANKJE


  MET GRATIS VOORPROGRAMMA!

  Zaterdag 27 oktober, 19.30 uur – Theater Dakota, cafépodium

  Voorproefje in Dakota op Sacred Songs (17 nov in Den Haag, Zuiderstrandtheater/Nieuwe Kerk)

  Zanger Prewien Pandohi-Mishre met mystieke lovesongs
  Prewien Pandohi-Mishre geeft voor het concert van Lakshmi een GRATIS voorproefje op Festival Sacred Songs. Hij zingt spirituele Indiase liederen die ook tijdens de festivalvoorstelling Sacred Songs te horen zijn. Tablaspeler Yama Sarshar en drie zangeressen begeleiden hem daarbij. Sacred Songs – Women’s Voices brengt zang, muziek en poëzie van krachtige, inspirerende vrouwen uit verschillende culturen en religies samen in één zinderende voorstelling. Een van die vrouwen is de geliefde Indiase dichteres Mira Bai. Prewien zingt met veel gevoel haar mystieke lovesongs

  Theater Dakota  i.s.m. Culture Connection, Zuiderstrandtheater/Nieuwe Kerk
  >> website Sacred Songs