Volg ons: Facebook Twitter

  Lakshmi

  LAKSHMI is een groot talent en wist in korte tijd veel indruk te maken in de Nederlandse muziekscene met haar pop-noir muziek. Na veel shows in poppodia en op festivals debuteert ze nu met een ongekende hoeveelheid voorstellingen in het theater.

  “Ik ben ervan overtuigd dat als LAKSHMI in het theater staat, je er helemaal ingezogen wordt door haar muziek, performance en stem” - Eric Corton

  De voorstelling LAKSHMI - ADEM is een modern verhaal. Over twintiger zijn, meisje en vrouw zijn in een nu en dan mannenwereld. Over soms de held zijn maar vooral ook de antiheld, de underdogpositie waar je trots op bent maar stiekem toch altijd verlangt naar erkenning.  

  Ze is gefascineerd door het constant sterke verlangen om perfect te zijn, tegelijkertijd betoverd door alles wat kraakt en schuurt.

  Deze contrasten bezingt ze in haar pop-noir nummers vol electro en klassieke elementen, gespeeld door haar muzikanten en versterkt door beelden.

  In samenwerking met regisseur Vincent van den Elshout maakt zij een voorstelling waar ze het publiek een complete experience geeft wat muzikaal en visueel een onuitwisbare indruk maakt.

  ALGEMENE INFORMATIE
  Concept/schrijver/muziek/zang/tekst
  : Lakshmi Swami Persaud
  Regie/dramaturgie: Vincent van den Elshout
  Producer muziek:Thijs Lodewijk
  Uitvoerende musici:
  Pascal Voorbraak (Gitaar, Soundgarden)
  Rogier van Roosmalen (Drums, percussie)
  Pauline Koning (Viool, zang)
  Sjaak Thiessen (Bass, toetsen)
  Productieleider: Casper Knipscheer
  Lichtontwerp & decor: Koen Wolterink, Juuke Schoorl


  DE KAARTPRIJS IS INCLUSIEF 1 DRANKJE

  Datum 27 oktober
  Aanvang 20.15 uur
  Prijs €18,- (Normaal)
  €9,- (Ooievaarspas)
  koop kaarten