Volg ons: Facebook Twitter

  Kabouter Thijm (3+)

  Gratis kindervoorstelling bij het Ook van Jou Winter Verhalen Festival.

  We hebben bij ons Ook van Jou Winter Verhalen Festival (28 t/m 30 december) elke dag een kindervoorstelling om 16.00 uur. Toegang GRATIS! 

  Wel graag reserveren van tevoren. Dat kan niet via website, maar alleen via 070 326 5509 of aan de kassa van Theater Dakota (Zuidlarenstraat 57). We raden aan te reserveren, want we verwachten dat het uitverkocht raakt. 

  De gereserveerde kaarten kun je tot uiterlijk een half uur voor aanvang bij de kassa ophalen. Daarna vervallen de gereserveerde kaarten. 

  Op donderdag 28 december hebben we in de theaterzaal de voorstelling Kabouter Thijm (3+) staan.


  Kabouter Thijm woont in een gezellige pompoen in het bos. Als hij op een dag terugkomt van een fijne wandeling, staat er een klein varkentje bij hem op de stoep. Hij heeft het zo koud, dat hij helemaal staat te bibberen. Kabouter Thijm neemt Varkentje mee naar binnen, zodat die zich lekker bij het vuur kan opwarmen. Varkentje vindt het zo fijn in de pompoen, dat hij bij kabouter Thijm wil blijven wonen. Maar hij laat wel overal modder achter en dat vindt de kabouter niet zo fijn. Zijn vrienden Raaf en Muis proberen hem te helpen. En dat levert hele grappige situaties op!

  Poppentheater Koekla maakt prachtig poppentheater met gevoel voor humor en verhaal. De poppen en het decor zijn tot in de kleinste details uitgewerkt. Eerder waren de voorstellingen Goudlokje en de drie beren (2+)Kleine Moek (4+)Duimelijntje (4+) en Molletje Bim (3+) van hun hand al te zien in Theater Zuidplein.

  Maak na afloop jouw mooiste diertje uit bijenwas.