Volg ons: Facebook Twitter

  Jij bent 'm 6+

  Het aloude tikkertje in een nieuw jasje!

  Vijf dansers jagen elkaar op. Ze worden steeds enthousiaster en verliezen zich in talloze variaties van tikkertje. Er ontstaat een speels spel waarin ze samen op zoek gaan naar de regels. Wanneer ben je af? Hoeveel tikkers mogen er zijn? Ga je iemand anders helpen als die in nood is? Jij bent 'm! is een sportieve en dynamische voorstelling van de belofte choreograaf Ryan Djojokarso en theatermaker Bram Jansen waarin de gedragsregels tussen mensen langzaam worden blootgelegd. Uiteindelijk moet iedereen het eens worden over de spelregels, want pas dan kan het echte spelen beginnen. Maar, pas op, want voor je het weet raak je zelf verzeild in dit potje tikkertje! Op maandag 16 juli (12.00).


  Algemene informatie:
  choreografie Ryan Djojokarso | concept Ryan Djojokarso en Bram Jansen| performance Jochem EerdekensCarlo CamagniSammie HermansMaria Zhukova en Elizaveta Zhukova | muziek Joost Maaskant | lichtontwerp Albert Tulling | campagnebeeld Irina Antonova | scènefoto’s Rob Hogeslag 

  Jij bent ‘m! is een Korzo productie.

  De pers over 'Jij bent 't em':

  '…het belangrijkste is dat de zaal aan het einde van de voorstelling helemaal mee is. Het lukt de vijf dansers uitstekend om enthousiasme over te brengen.' (theaterkrant.nl)

  ‘Ik zou mijn vriendjes en vriendinnetjes aanraden om te gaan kijken, want het is echt niet wat je verwacht van dansen en je hebt met het meedoen heel veel lol. Ik geef de voorstelling een 8!’ (Iris, 8 jaar, Cultuurbarbaartjes).