Volg ons: Facebook Twitter

  Het Geheim van de Wilg (4+)

  Gratis kindervoorstelling bij het Ook van Jou Winter Verhalen Festival.

  We hebben bij ons Ook van Jou Winter Verhalen Festival (28 t/m 30 december) elke dag een kindervoorstelling om 16.00 uur. Toegang GRATIS! 

  Wel graag reserveren van tevoren. Dat kan niet via website, maar alleen via 070 326 5509 of aan de kassa van Theater Dakota (Zuidlarenstraat 57). We raden aan te reserveren, want we verwachten dat het uitverkocht raakt. 

  De gereserveerde kaarten kun je tot uiterlijk een half uur voor aanvang bij de kassa ophalen. Daarna vervallen de gereserveerde kaarten. 

  Op vrijdag 29 december hebben we in de theaterzaal de voorstelling Het Geheim van de Wilg (4+) staan.


  Het Geheim van de Wilg (4+) is een sprookje over een nieuwsgrierig meisje. 

  “Nuna, weet jij wat het geheim van de wilg is?” Dat vraagt opa iedere keer als Nuna op visite komt. Nuna heeft al honderd keer geraden en steeds schudt opa lachend zijn hoofd. “Kom je morgen weer raden, Nuna?” Nuna weet zeker dat ze morgen het goede antwoord heeft…

  Maar die morgen is opa er niet meer. Nuna is boos en verdrietig tegelijk. Hij had het geheim van de wilg nog niet eens verklapt! Waarom is hij zomaar weggegaan? Toch blijft Nuna vastberaden om het antwoord te vinden. In een spannende zoektocht ontmoet zij verschillende dieren, die haar allemaal hun eigen wonderlijke geheimen toevertrouwen. Maar het geheim van de wilg kennen ze niet. Wie weet het dan wel? Zal Nuna het geheim van de wilg ooit ontrafelen?

  Het geheim van de wilg is een poppenspelvoorstelling over wijze dieren, over de kringloop van de natuur én over een nieuw begin. Een natuursprookje over een nieuwsgierig meisje.